Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Talonban tart vagy csak lelki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talonban tart vagy csak lelki szemetesládának használ?

Figyelt kérdés
A feleségemmel tíz év után válunk, már túlvagyunk egy tárgyaláson. Tíz hónapja élünk külön, korábban volt három szakításunk, többször megpróbáltuk újrakezdeni, de nem ment. Neki van egy fia és egy lánya mástól, a fia nagyon kedvelt engem, amíg együtt neveltük. Egy hónapja szinte naponta ír, küld képeket a gyerekekről, magáról is szokott, és hetente egyszer áthív beszélgetni vagy valami más indokkal. Aztán van, hogy napokig eltűnik. Ha én keresem leráz. Én jeleztem, hogy visszamennénk, legyünk újra egy család vagy hogy ha akarja legyen csak lazább külön élve, de elzárkózik és a csókot sem engedi, elhúzódik. Sőt, mondta, hogy ne is próbálkozzak, csak barátnak akar. Viszont volt, hogy egyszer ivott picit és úgy becézett, ahogy régen, mikor együtt voltunk, neki fel se tűnt, de én észrevettem. Meg kitett egy régi közös képet is nemrég facebookra memory címszóval. Azt is mondta, hogy már randizgat másokkal, továbblépett, közös barátnőnk is jelezte, hogy több oldalon fent van. Én értem, ha csak barátnak akar, de akkor ez mire jó neki, mert így szerintem ő sem tud teljesen továbblépni és én sem. Ezek alapján azért nem enged el, mert barátnak meg akar tartani vagy csak tesztel, mennyire gondolom komolyan, hogy még szeretem, és talonban tart, ha nem talál senkit? 42f
2023. febr. 10. 13:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok belelátni más fejébe.

De az én férjem úgyan ezt még dúrvábban élte meg.

Válás eröltetve.Új pasassal együtt élt.Közben az ágyon kívül mindent magának követelt mint feleség.

Mikor én megjelentem szó szerint egy pióca lett. A férjem még levegőt is nehezen kapott tőle.Ellenőrizgette meg persze már bele dukta az orrát a mi kapcsolatunkba is.Minden követ megmozgatott hogy mi szakítsunk.A leg gusztustalanabb dolgokat sem vetette meg.

Amít én ebből látok SZÁMÍTÓ EMBER!Vigyáz arra ha sz@rba kerül te mindig ott legyél mint egy hős lovag és mentsd meg őt.

Probáld egyszer csak elhitetni vele hogy van új kapcsolatod.Ez a fajta ember olyan lessz mint a vulkán kitörés.Soha nem fogja türni hogy új társad legyen.

Mielöbb vess véget ennek a kapcsolatnak.

Neked is jár egy új igazi társ, egy új élet.

Nehéz lessz ezt vele megértetni de a te érdekedben meg kell tedned!

2023. febr. 11. 11:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld a rib*ncot nagyívben!
2023. márc. 6. 01:37
 13/13 NTBS ***** válasza:
Mit döntöttél kedves kérdező?
2023. márc. 6. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!