Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Egonövelő és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Egonövelő és lelki szemetesláda lettem?

Figyelt kérdés
3 hónapja ismerkedtünk meg, az első másfél hónap meseszerű volt. Azt hittem megtaláltam azt akit keresek. Akkor is és most is napi szinten beszélünk,de megváltozott a stílusa teljesen. Mindent megbeszélünk egymással, azt mondja mással nem is nagyon tudná én pedig szívesen meghallgatom mert ilyen rövid idő alatt is fontos lett számomra. Eddig félreérthetetlen jeleket adott, azt hittem kölcsönös a tetszés,de az utóbbi pár hétbe a képbe jöttek mások is. Tudom, hogy beszélget velük,de azt mondja hogy csak barátok, nem akar tőlük semmit. Ekkor kezdett el megváltozni, addig mindig rögtön válaszolt az üzeneteimre, szexuális jellegű utalásokat tett, nagyon kedves volt és éreztette, hogy fontos vagyok számára. Nos ezeket már csak ritkán csinálja, mintha a reményt időnként fel akarná bennem kelteni és ennyi. Szeretném elengedni, mert így csak szenvedek, de az is rossz lenne ha semmit nem tudnék róla. Mit tegyek?
2020. jún. 14. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Zavard el a pcsába. Nem is értem, hogy mit kell ezen morfondírozni.
2020. jún. 14. 09:11
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Nézd meg Almási Kitti: miért ragaszkodom ahhoz, aki csak kihasznál c. vlogját. Nagyon tanulságos.
2020. jún. 14. 10:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem megvaltozott, hanem ilyen volt. 3 honap alatt nem ismersz meg senkit. Foleg ugy, ha naiv vagy es bedolsz minden szavanak.
2020. jún. 14. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Soha ne légy lelki szemeteslada. Ha panaszkodik h nincs jó kedve te lelepsz. Ez aranyszabaly. Sose kérdezem meg nőktől mi a konkrét hiba forrása, mert leszarom. Ezt ajánlom neked is, nem a te problémád, mivel ha jól sejtem nem vagytok együtt.
2020. jún. 14. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugtasson a tudat, hogy tanulni fogsz belőle. Az ilyen nőknek tipikus stílusa és sokszor szóhasználat van. Idő után pár mondatból leszurod, hogy nem érdemes vele foglalkozni.
2020. jún. 14. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mintha csak az én történetemet olvasnám. Félreérthetetlen utalások, temérdek beszélgetés, aztán a semmiből hopp egy csaj, aztán hopp mégegy, de ugye csak barátok, végül jött a hazudozás, hogy nem is találkoztak, majd: én nem akarok tőled semmit. És az ember áll, mint a hülye, és nem érti az egészet.

Az ilyet hagyni kell a búsba, mert maga se tudja mit akar, vagyis egy valamit igen: hogy mindig legyen, aki körberajongja, miután azt pár hónap után megunja, tovább állt, persze néha visszatér az előzőhöz, amikor épp nincs más.

Kukába vele, komolytalan.

2020. jún. 14. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
O egy nárcisztikus ember. Nézz utána a neten. Ne menj bele, ovd magad!
2020. jún. 14. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!