Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyedülálló anyának érdekében áll, hogy a gyereke apja más nőket már ne ejtsen teherbe?
Az én gyerekeim apja 20.000.- Ft-ot fizet a két gyerekre összesen, gyerektartás gyanánt. (Nincs másik gyereke, csak egy anyja)
A Férjem nem hogy fizet tisztességgel, hanem mi neveljük a gyermekét, és van közös is. (Tehát mintaapus 🤦🏻♀️)
A gyerektartást nem kifacsarni kell, hanem a gyermekekre járna...
Én úgy látom hogy egy ex feleségnél ez a lehető leg fontosabb.Mert egója érdekében első sorban mert nagy melénnyel mintha az olimpiát nyerte volna meg jön a szöveg:Én vagyok a gyereke anya.Isten ments hogy valaki ezt rajta kívül mondhassa mert hát akkor már nem lehet apukát ezzel a szöveggel pórázon tartani.
A másik szerintem a kisebb fejtörést a gyerektartás okozza.
Nem utolsó sorban gondolnak arra is ha apuka meghal az ő csemetéje legyen az egyetlen aki örököl és a gyerektől talán ebben az esetben neki is jut egy darab a tortából.Szerintem némejik ex feleség ezért mindent meg is tesz nehogy az apuka újra nösüljön .Az meg már végkép sok hogy gyereke legyen az új házasságából.Szerencse az hogy itt az exeknek nincs szavazati joguk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!