Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyedülálló anyának érdekében áll, hogy a gyereke
apja más nőket már ne ejtsen teherbe?
A gyerektartas attól nem lesz kevesebb, mert lesz mástól is gyerek.
Inkább sok-sok év mulva amikor az apa meghal, akkor lehet vita a féltestvérek közt az örökségen. Bár ez sajnos édestestvéreknél se ritka.
2023. febr. 9. 19:04
8-as ezt azért cáfolnám, az én páromnak is van az előző kapcsolatából gyermeke, köztük tönkrement a dolog de ettől függetlenül a párom sokkal jobban vágyik egy gyerkőcre és egy családra mint talán jelenleg én, úgy érzem még 2 évig nem szeretnék babát.. Nagyon családcentrikus és hiányzik neki a mindennapjaiból egy gyermek aki hazavárja őt és aki vele él. A gyereke messze lakik, 2 hetente jön hétvégén. Ja és gyerektartást is rendesen fizet, nem is keveset és egyáltalán nem tojik a gyerekére. :)) Nem kell ennyire szélsőségesen látni a dolgokat!
2023. febr. 9. 19:04
Sajnos az örökség kérdése sok családnál problémás kérdés..
Tapasztalat :D Nem feltétlen kell ehhez féltestvéreknek lenni.
2023. febr. 9. 19:07
12, Senki se látja "szélsőségesen" a dolgot, a kérdező tett egy provokatív állítást, amivel kifejezte, hogy ő 💩ik a gyerekére vagy 💩na rá ha lenne. A válaszok az ilyen és a 2es gondolkodásúakról szólnak, nem a te családcentrikus mintapapusodról.
2023. febr. 9. 19:07
14-es, nem kell bunkózni és lenézően mintapapusozni csak mert vannak ilyen férfiak is nem csak akik tojnak a gyerekre. Én csak a te kommentedre reagáltam ,hogy azért ez nem feltétlen így van ahogy állítod.
2023. febr. 9. 19:12
Felfogtad, hogy nem a mintapapusodról van szó?
Mert ha nem fogod fel azzal olyan, mintha mentegetnéd a gyerekükre fosó palikat.
2023. febr. 9. 19:21
Most vonatkoztassunk el a péztől.
Milyen érzés az a gyereknek hogy féltestvére születik és attól kezdve az apja leszarja?
Vagy rátestálja az új kölyköt mint ingyen bébiszitterre.
Undorító.
A másik meg az, ha a már van gyereke a hapsinak, meg elvált. Mi az istennek akarna még egy kölyköt?
Minek?
Hogy az a kapcsolat is elbbbszódjon?
2023. febr. 9. 19:27
Ha az anyuka szul masik gyereket az uj kapcsolataba, ott is megjelenhet a testverfeltekenyseg. Raadasul ott nap mint nap lathatja -persze tevesen, de egy kisgyerek ezt nem igy gondolja- hogy az anyjanak fontosabb lett egy kisbaba, vele tobbet foglalkozik.
2023. febr. 9. 22:27
#18 ez édestestvérek között is megtörténhet.
2023. febr. 9. 22:30
19: ez igy van, ezert felesleges kihegyezni arra, hogy apuka ne csinaljon feltestvert a gyerekenek.
2023. febr. 9. 22:42
További kérdések: