Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én válofélben vagyok a férjemmel de rövidesen el szeretnék költözni 5 gyermekemböl 4-el. Meg tehetem-e ezt a válás kimondása és gyermek elhejezés nélkül?
Igen, igen, igen.Tudtam, hogy nem vagy roma!Én írtam, hogy te legalább előre nézel.A ma reggeli 07.21-esre szeretnék még annyit reagálni, hogy a te adódból nem pont a családi pőtlékot fizetik, annál inkább a mostani nyugdíjasok nyugdíját(ez egy kis államháztartási lecke)és pont ezért ne szólj meg senkit aki szül 5 gyereket és ne is aluliskolázottságozz le senkit aki sokgyerekes, hanem tiszteld őket, mert bizony az ő gyerekeik által befizetett adóból fogod majd egyszer te is kapni a nyugdíjad!És légyszíves nézzél szét a mai világban, hogy mennyire kevés gyerek születik ma pl. itt magyarországon.
A pénzről meg csak annyit, hogy miért csak a gazdagok vállalhatnak gyereket?Aki gazdag, az is pár nap alatt szegény lehet és akkor kezdje el szégyellni magát, hogy kár volt megszülni azt az 5 gyereket?Nyissátok már ki a szemetek és olvassatok a sorok között is.Mint már azt korábban megírtam íme egy nő, aki megpróbálja a lehetetlent:4 gyerekkel házat férjet mindent hátra hagyva új életet kezd és nem siránkozik, nem a férjét kergeti el és semmizi ki(pedig megtehetné akár távoltartást is kérve)hanem előre néz és bízik egy jobb sorsban.És igenis én nagyon tisztelem azért mert nem ment abortuszra.
Kérdező, köszönöm, hogy írtál, így már kicsit átláthatóbb a kérdés, és kitartást. És jó, hogy így álltál a gyerkőchöz, aki most másképp döntött, így látja, hogy nem vagy vele erőszakos, szabadon dönthet, és ha akar, veled is lehet, ha akar, az apjával is. Ez egy fontos szempontja a kérdésednek, már csak abból a tekintetből is, hogy itt is olvastam már válófélben lévő szülők gyerekének kérdését, hogy "dönthetek-e kivel akarok lenni" vagy "a másik szülőmmel akarok maradni, nem azzal, akihez odaítélnek" és hasonlók, és ilyenekből vannak konfliktusok, amik megviselhetik a gyereket, te ezt kikerülted, nagyon szépen.
A lakáskérdés necces dolog jogilag, de ha menekülni kell, menekülni kell, én megkérdeznék egy jogászt, van egy on-line jogi fórum, ott ingyen is lehet kérdezni, és szakemberek válaszolnak, többen, mint pl. itt, és hasznosabb tanácsokat is kapsz.
Apuka hogyhogy kést ragadott? Drogozik vagy iszik vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!