Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én válofélben vagyok a férjemm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én válofélben vagyok a férjemmel de rövidesen el szeretnék költözni 5 gyermekemböl 4-el. Meg tehetem-e ezt a válás kimondása és gyermek elhejezés nélkül?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 14:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
38%
A feladat adott, aki tud segítsen, aki meg csak kötözködni akar, az tartsa meg a véleményét!
2010. okt. 4. 15:35
 12/26 anonim ***** válasza:
15:33 a helyedben ezt a "mocskos barnabőrűt" átgondolnám, mert bizony az írása alapján a kérdező is az lehet, te viszont egy rasszista szemét vagy!
2010. okt. 4. 15:49
 13/26 anonim ***** válasza:

Úristen,de buták vagytok! Vádaskodtok,meg beszóltok holott a kérdező nem irta pontos körülményeket.

MI van ha az 5. gyerek az apjával akar maradni,és az6ért nem költözik el az anyjával?

Mikor az én szüleim elváltak,3-an voltunk tesók,csak én mentem el anyuval mikor elköltözött,többiek apásak voltak jobban,és azért nem hozta el őket anya,mert ők maradni szerettek volna

2010. okt. 4. 15:53
 14/26 anonim ***** válasza:
15:53 - A kérdező nem válaszolt még, hogy mi van az 5. gyerekkel, szóval bármi lehet, én az ő válaszát várom, és majd akkor tovább lehet gondolkodni, egyelőre csak kíváncsi vagyok az 5. gyerek sorsának a miértjére...
2010. okt. 4. 17:41
 15/26 anonim ***** válasza:
37%
Kedves 15.49-es.Tehát ma Magyarországon ha valakinek 5 gyereke van, az csak is cigány lehet.Na szép...Akkor én is nemsokára cigány leszek már csak 2 gyereket kell szülnöm.Erről beszéltem pont.Én nem vagyok rasszista, én köztük dolgoztam, a főnökük voltam, és bizony több tolvaj fehéret ismerek, mint feketét.De ez egy másik történet.Szégyellje magát mindenki aki azért szól meg egy nőt, mert 5 gyereket szült.Én ismerek olyan építész mérnököt(fehéret)akinek 7 gyereke van és, hogy ne menjünk messzire Csányi Sándornak(OTP vezér) is legalább 4 van.Fújj ti begyöpesedett újvilági karrierista libák.Kötessétek el magatokat!!!!!!!!
2010. okt. 4. 18:11
 16/26 anonim ***** válasza:
42%

17.41

Én azokra gondoltam mikor irtam a kommentet akik neki estek a kérdezőnek-egyébként meg azt is feleslegesnek tartom h megvárjuk mit ir a kérdező h mi van az 5.gyerekkel,mert ez nem tartozik a kérdéshez,és amúgy is az ő dolga,dolguk.

15.53as voltam

2010. okt. 4. 19:31
 17/26 anonim ***** válasza:
52%
Miből akkarsz 4 gyereket eltartani egyedül?
2010. okt. 4. 22:55
 18/26 anonim ***** válasza:
19:31 - Nem mindegy, hogy a gyerek akar az apjával maradni, vagy az apa erővel tartja maga mellett azt a bizonyos gyereket, vagy az anya lexarja, mi lesz azzal a gyerekével... Emiatt lehet érdekes, mert anyagi okai nem lehetnek, ahol van hely 4-nek, az 5. gyerek se túl nagy gond már.
2010. okt. 4. 23:23
 19/26 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdésre válaszoljak:

Az apának tudnia kell, hogy hova viszed a gyrekeket. Csak úgy nem mehetsz el velük akárhová. Te egyedül elköltözhetsz, de ha a gyerekeknek ő az apjuk, akkor velük csak úgy nem.

Bár nem tudom, hogy mennyiben érdekel a válasz, mert sokan kérdezték, hogy miért nem vinnéd az ötödiket, amire nem kaptunk reakciót, pedig fontos tényező lenne.

A helyesírásois dologra meg csak annyit, hogy sajnos magyarországon egyes alacsony iskolázottságú népcsoportoknak van sok gyerekük, és teljesen jogos az ellenérzés ezirányban. Szerintem is mindenki annyi gyereket vállaljon, amennyit biztonságosan fel is tud nevelni. Ha úgy áll anyagilag, hogy megteheti, akkor vállaljon ötöt, de ha nem, akkor ne a mi adónkból fizetett segélyekből akarja eltartani őket, és vállalja az ezzel járó következményeket is.

2010. okt. 5. 07:21
 20/26 A kérdező kommentje:

Bocsánat elfelejtettem hozá tenni hogy jártam iskolába van szakmám ,munkahelyem ahol még panasz nem volt rám csak épp a férjem be kattant és ugy döntött hogy késsel oldja meg a dolgokat.És ha az embernek késsel mennek az 5 gyerek szeme láttára az kissé sok.Amugy az 5-dik édesapjával szeretne ezek után is maradni én meg tiszteletben tartom a gyerekem kérését,de bármikor visszajöhet hozzám.A gyerekeket kizárni az apjuk életéböl nincs szándékom csak nem szeretném ha egyszer a 19-éves fiam az apjának menne.Mint ahogy irta valaki én elöre nézek nem a péz vagy a házrész-közös vagyon érdekel hanem a gyerekeim.

Köszönöm.

2010. okt. 5. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!