Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karma? Létezik?
A karma azt jelenti, hogy visszakapja amit adott.
Vagyis megcsalt téged és őt is megcsalja a párja, vagy mit tudom én nem lesz jó sorsa mellette.
Egyébként nem fog hozzád visszamenni, erről mondj le, inkább keress fel pszichológust!
Nekem volt olyan aki ugyanazt visszakapta, amit adott. Azután jött hozzám, hogy bocsánatot kérjen tölem, mert félt attol, hogy aztán mindig kapni fogja a pofonokat az életben továbbra is.
De kicsit elkanyarodva az összes exem ismerem annyira, hogy tudom milyen az utódom sorsa.
Beteg féltekeny exem kövi nőjével már szetmentek erre most az exem őt szidja a közösségin. Minden nőt gyűlöl utál. Nem lehet vele élni.
Volt egy reszeges agressziv exem, verte a kövi nőjét, szetmentek de még gyors csinaltak elotte egy gyereket. Aztán a gyereket is veriá láthatásokon.
Volt olyan exem aki elottem a 7 éves kapcsolatában is a nagyszerelme mellett is felrejárt, mellettem is, a kövi mellett is.
Nekem olyan még életemben nem volt hogy egy jóembert veszítettem volna el, és szerencsésnek tartanám egy utodómat is. Es hogy sajnálnám, hogy nem én vagyok mellette.
Csak szánom sajnálom az utodaimat, meg simán konstatálom hogy na válás szakítás van, meg is értem. Hülyeemberekkel működésképtelen egy párkapcsolat.
Amugy sokan azert házasodnak gyorsan meg babáznak le mert romokban a kapcsolat es esik szét az egész. Nagyon sokan birtelen egy félpillanatos kibékülésben házasodnak meg vállalnak gyereket csak mikor már majdnem szétmentek.
Szerintem idő kérdése a válásuk.mégha nem is látszik úgy.
Te komolyan erre vársz, 6 éve? Szerintem keress fel egy szakembert, aki segít túllépni. A legnagyobb jószándékkal írom!
Amúgy lehet, hogy neki az lesz a Karma, hogy ezt a nőt is megcsalja, és a következőt is, és sose találja meg azt, aki mellett lenyugszik. Vagy pont, hogy kénytelenek lesznek együtt maradni az után is, hogy már megromlott a házasság.
Neked viszont nem várni kell, hanem továbblépni. Olyan nincs, hogy 6 év után is szereted. Ragaszkodsz, meg szerelmes vagy a múltba, és vissza akarod kapni azt az időt, amikor minden rendben volt. De akinek rosszat akarsz és ennyi évig haragszol, abba nem vagy szerelmes.
Te viszont bele fogsz rokkanni ebbe. Már tovább kellett volna lépni, és eljutni oda, amikor már harag sincs, hanem teljesen letojod őket. Ha egyedül nem megy, akkor kérj segítséget, és minél előbb rendezd az életed!
Tudom hogy nem fog tetszeni amit írok, de senki nem birtokolhat senkit.
Tehát ha az exed elhagyott (elváltatok) akkor erkölcsileg számon lehet kérni a megcsalást rajta (ez meg is történt, azért lett válás a vége), de JOGILAG azt csinál amit akar és azzal akivel akar.
Neked a saját életeddel kellene törődnöd, és ha ezeken a dolgokon nem tudsz túllépni, akkor érdemes felkeresni egy szakembert aki segít ebben.
Aki hisz a karmában az tudja, hogy az ilyen dolgok életeken át tartanak, tehát nagyon sokan vannak akik elkövetnek valamit ebben az életükben, de semmit nem kapnak ebből vissza. Erre szokták azt mondani (akik hisznek ebben), hogy majd a következő életében lesz ezzel dolga, akkor fog "vezekelni".
Ugyanígy van olyan is, aki nem csinált semmi rosszat ebben az életében, de folyamatosan rossz dolgok történnek vele. Ilyenkor meg azt szokták mondani a "karmaszakértők", hogy előző életében tett valamit ami miatt most érte utol a karmája.
Egyébként egy házaspárnak bármi rosszat kívánni, vagy olyannak aki kisbabát vár (vagy szeretne).....hát....ezért is utolérhet a karmád (ha hiszel benne).
Sokkal nagyobb emberi tartásról tennél tanúbizonyságot, ha megpróbálnál 6 év után végre túllépni ezen, és azt látnák rajtad a barátok, rokonok, hogy boldog vagy valaki mással. Lehet, hogy ez még nagyobb meglepetést okozna a volt férjednek. Így legfeljebb mindenkiben csak szánalmat fogsz kelteni. A büszkeségedet nem ártana megtartani, és nem kellene lesüllyedni a rosszindulat szintjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!