Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kinek hogy alakult az elvalas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hogy alakult az elvalas után egy alkoholistától az élete?

Figyelt kérdés

2022. nov. 15. 17:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
10. A szeret mar rossz , dohanyzok koreben is az aki sose tudna le tenni aki azt mondja szereti , tehat nem latja a problemat nem akarja felfogni. En dohanyzom tudom hogy rossz, az alkohol is tudom rossz meg is eljarok neha. Ha maga miatt nem fogja le tenni, es miattad sem akkor sose. Jobb lesz ha ezt eltemeted hosszu tavon ebbol boldogsag nem lesz.
2022. nov. 15. 21:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Valahogy ezt már el is engedtem. Csak van egy gyerekünk es félek, hogy továbbra is keseriteni fogja az életünket. Vagy van rá eselyem, hogy lekopik? Most elég harcias ami a lathatasi jogait illeti. Hordott el nar engem mindenféle utolsó mocskos ku..nak, hogy én elveszem a fiát, csak azért mert nem vagyok tovább hajlando tűrni a hazugsagait, a megbizhatatlansagat, azt hogy nem lehet rá számítani, hogy elku..zza, elissza a pénzt. Aztán persze nagy pialasok utan mindig fogadkozik és rosszul érzi magát. De kb 2 napig tart és megint undoritora issza magát.
2022. nov. 16. 06:35
 13/13 EKNagy válasza:
100%

Olyan is van, hogy a válás után tudja abbahagyni, mert már nem baszogatja a (volt) párja, meg olyan is, aki a válástól zuhan meg igazán, mert a gyerektől megfosztás nyomja le a víz alá.

Attól még, hogy alkoholista, lehet jószándékú és lehet jó ember is - éppúgy, ahogy a dohányosok és a lottózók között is van mindenféle.

A közös vagyont ettől függetlenül célszerű felszámolni akár veszteséggel is, mert a függőknek fontosabb a vagyonnál a függőségük és a hitelezők előbb-utóbb csúnya haszonkulccsal visznek el mindent - a közjegyző előtti KP-s kivásárlás többszöri felajánlása szokott jól működni, mert akkor azt el tudja inni.

Ebben a helyzetben én azt próbálnám kommunikálni vele, hogy ha a láthatásokat kibírja tisztán és nem jár rátok balhézni, pénzt kérni, akkor láthatáson is és amúgy bárhol máshol azt csinál, amit akar, de ha a gyerek előtt iszik, agresszív, lejmol, rátok jár akkor hatóságilag fogod eltiltatni - aki tudja, hogy függő, az általában tudja azt is, hogy nem akar hatósági vizsgálatot, különösen ha már a munkahelyén is iszik.

2022. nov. 17. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!