Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált anyukák! Miután elválta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált anyukák! Miután elváltatok, többi lent. Miért jó nektek az, hogy hergelitek a gyerekeiteket az apjuk ellen?

Figyelt kérdés
Miért jó nektek az, hogy hergelitek a gyerekeiteket az apjuk ellen?

2022. nov. 8. 15:18
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
72%

Ez nem nemtől függ, hanem személyiségtől.

A "hergeléssel vádolt" embereknek az alábbi típusaik vannak:

1. Akik azért hergelik a másik ellen a gyereket, mert meg vannak sértődve a másikra, amiért az megcsalta őket vagy elhagyta őket, és ezt nem képesek szülőként normálisan kezelni (az apa/anyaságot elválasztani a párságtól, mert lehet úgy valaki jó apa, hogy társnak csapnivaló... nyilván em azt a fajta viselkedést értem ez alatt, ami kihat a gyerekre is bőven, pl. üvöltözés a másikkal vagy agresszió, hanem pl. félrelépés, elhanyagolás, párkapcsolat minőségén nem dolgozás)

2. Akik nem hergelnek, hanem őszinték a gyerek szinjén és normális stílusban ezt megbeszélik releváns esetben a gyerekkel, csak a másik ezt hergelésnek veszi, mert "jaj, a gyerekem higgye azt, hogy tökéletes vagyok, mert én vagyok a szülő, b...ameg". Ilyenekre tipikus példa olyan esetek, amikor:

- az új párkapcsolat fontosabb, mint a gyerek (nem viszi el láthatáskor a gyereket, mert az új hús randizni akar akkor, az új hús bunkó a gyerekkel, és a illető nem szól neki ezért)

- ígérget a gyerekeknek mindent, aztán nem teljesíti soha

- lóg a gyerektartással, másra meg vígan költ (pl. új pasira / csajra, utazásra, bulira, cigire, műkörömre)

- direkt bejelenteti magát minimálbérre, mert 10.000 Ft-ot sajnál a saját gyerekétől

- alkoholista és részeges, főleg ha a gyerek jelenlétében is az

2022. nov. 9. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!