Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált anyukák! Miután elváltatok, többi lent. Miért jó nektek az, hogy hergelitek a gyerekeiteket az apjuk ellen?
Sose hergeltem a lányom. Sajnos a valós bajokat a szőnyeg ala seprik a hivatalok, ha az apa bántalmazó, pl bántalmazta az anyát, mert mindenki abból indul ki, hogy a két fél a szakítás és a szex hiány miatt balhézik egymással.
Meg hogy ilyenkor “kitalálnak” dolgokat.
Meg hogy azert mert az anyát bántotta, meg lehet jó apa.
Mert az anya kihozta a sodrából.
Ez a mai tudományos hozzáállás Svédországban
Meg a masik, hogy ha a gyerekkel rendes az apa, a gyerek ragaszkodni fog, barmit mond az anya, mert érzi a szeretetet.
De az az apa, akit a gyerekei kerülnek mert apaként 0, szívesen hibáztatja emiatt az anyát. Es tenni nem akar semmit
24 éves vagyok, 10 évesen váltak el a szüleim. Édesanyám elmondta, hogy mennyire haragudott apámra, nem csak a megcsalás miatt, hanem mert mindig is lekezelő volt vele, úgyhogy anyu egyszer csak azt mondta, hogy elég.
Nem hergelt apám ellen, de elmondta, hogy mit érez. Én meghallgattam, mert mi amúgy barátok vagyunk. Anyu senkire se számíthatott akkor anno, még a saját testvéreire se. Akkor kinek öntse ki a lelkét? Azt gondolom, hogy az nem fair, hogy mindig csak a gyerek számíthat a szülőre, fordítva is legyen így. édesanyám is számíthatott rám, bármi is nyomasztotta. Ez az egyik.
A másik az, hogy nem tilt apámtól, még a mai napig sem, akkor is mondta, ha akarom vele tartani a kapcsolatot, akkor akarom és kész.
A harmadik meg az, hogy apám nyíltan csúnyán beszélt édesanyámmal, mindennek lehordta őt a váláskor, én meg nem voltam 2 éves, hanem 10. Ellene se kellett hergelni. Apám saját maga döntött, úgy, hogy a gyerek előtt beszél így, magának csinálta. Ez a "gyerek ellen púpol", nem mindig helyt álló. Nem hülye a gyerek, attól mert nem beszél.
19-es vagyok
Annyit még hadd tegyek már hozzá, hogy 18 évesen láttam utoljára. Részeg volt és valójában még ö próbálta meg szidni édesanyám.
Szóval apáknál is van ez így, nem kell mindent a nőkre fogni. Tisztelet a kivételnek apák és anyák részéről, természetesen. Vannak, akik normálisak maradnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!