Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem válik, én meg belehalok az idegbe. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Férjem rengeteget veszekszik, ez csak az összeházasodás után derült ki. Nem akar válni sem eladni a házat. Nap mint nap rosszabb az eü állapotom, abmunkahelyemet is le kellett váltsam diplomásként egy egyszerűre. Nem bánt, csak veszekszik mindenbe beleköt. Antidepresszánst szedek de nemrég komolyabbak lettek a stressztünetek. Hasmenés, hányás stb. Nem vagyok terhes, meddő vagyok.
27n
2022. nov. 6. 11:22
31/36 anonim válasza:
Nem kell tűrnöd.
Menj el, kezdd újra, ügyesebben.
Albérlet, állás, oldd meg.
Az élet összehozott benneteket.
Nem sikerült.
És?
Bele kell halnod?!
A kudarcok építik a személyiségedet, erősebb leszel.
32/36 anonim válasza:
A stílusod alapján én is kiabálnék veled.
33/36 anonim válasza:
Csak nehogy eltetesd láb alól, mert akkor mint özvegy te leszel az első számú gyanusított. :)
34/36 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mit csinálna, ha megcsalnád.
35/36 anonim válasza:
"Nem válik, én meg belehalok az idegbe. Mit tudok tenni?"
mindenki. nyugodjon. le. a. picába.
36/36 anonim válasza:
Tudok jó válóperes ügyvédet. Házassági szerződésetek van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!