Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem válik, én meg belehalok az idegbe. Mit tudok tenni?
Férjem rengeteget veszekszik, ez csak az összeházasodás után derült ki. Nem akar válni sem eladni a házat. Nap mint nap rosszabb az eü állapotom, abmunkahelyemet is le kellett váltsam diplomásként egy egyszerűre. Nem bánt, csak veszekszik mindenbe beleköt. Antidepresszánst szedek de nemrég komolyabbak lettek a stressztünetek. Hasmenés, hányás stb. Nem vagyok terhes, meddő vagyok.
27n
#10 Mondjuk odáig nem kellett volna eljutni, hogy rámenjen az eü állapotod.
De ahogy látom te nem akarsz válni, hanem csak valami olyan módszereket keresel, amivel elviselhetőbb lesz a férjed?
Amúgy én keresnék normális munkát. Szülőkhöz nem tudsz visszaköltözni? Érdemes lehet szabadidődben templomba járni és csatlakozni valami református közösséghez, hátha tudnak lakhatással segíteni.
Templom? Jaj ne.
Nem vagyok szektás..
Szülők nincsenek
Mekkora tulajdonrészed van a házban?
Tudsz normális munkát vállani?
"Pszichiater nem nekem kell te idiota"
Hogy te milyen kedves vagy. Az írásod alapján nem ártana. Hallottál már a pszichoszomatikus betegségekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!