Majka Belehalok c. dalát hogyan nézhették meg a YouTube-on több mint 60 millióan, amikor Magyarország lakossága kevesebb mint 10 millió fő?
Figyelt kérdés
Erre még nem jöttem rá.2021. jún. 26. 09:14
1/7 anonim válasza:
Lehet most hülyeséget fogok írni, de én úgy hallottam, hogy az nem a nézettséget, hanem azt számolja, hogy hányszor kattintottak rá a videóra. Ha nem így van akkor javítsatok ki.
Amúgy meg számtalan lehetőség szóba jöhet: Külföldi magyarok, vagy külföldiek is rátaláltak, be lett botolva (mondjuk ezt nem hiszem). Lehet volt, aki több fiókkal nézte meg.
3/7 anonim válasza:
Miért, erre a számra csak magyarok kattinthatnak rá? Hiába 10 millió, valaki vagy 10x kattintott rá + külföldiek is rá találhatnak a zenére. Te is megtalálsz a YouTube-on egy amerikai által készített zenét, egy amerikai is megtalálhat egy magyar által készített zenét.
4/7 anonim válasza:
Nem annyian nézték meg, hanem annyiszor.
5/7 anonim válasza:
Az nem a megtekintők, hanem a megtekintések száma. Szóval nem 60 millióan, hanem 60 milliószor nézték meg. Az elméletileg azt is jelenthetné, hogy egyetlen ember nézte meg, de ő 60 milliószor (gyakorlatilag nyilván nem).
6/7 anonim válasza:
Keves kérdező, neked nem megy a matek.
7/7 anonim válasza:
Magyarországon az emberek ki vannak éhezve az igazi művészetre, úgyhogy többször is kattintanak az igazán mohók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!