Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem válik, én meg belehalok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem válik, én meg belehalok az idegbe. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Férjem rengeteget veszekszik, ez csak az összeházasodás után derült ki. Nem akar válni sem eladni a házat. Nap mint nap rosszabb az eü állapotom, abmunkahelyemet is le kellett váltsam diplomásként egy egyszerűre. Nem bánt, csak veszekszik mindenbe beleköt. Antidepresszánst szedek de nemrég komolyabbak lettek a stressztünetek. Hasmenés, hányás stb. Nem vagyok terhes, meddő vagyok.

27n

2022. nov. 6. 11:22
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
85%
A válaszaid alapján nem csodálom, hogy a férjed kiabál veled, ha ez az otthoni stílus. Azt hiszem nekem két beszólás elég volt egy teljesen ismeretlen embertől, akinek segíteni próbáltam.
2022. nov. 6. 14:18
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem Cigizel hozzám is Johetsz
2022. nov. 6. 14:30
 23/36 anonim ***** válasza:
63%
Semmi baj.
2022. nov. 6. 14:37
 24/36 anonim ***** válasza:
69%
Kedves kérdező, a dal jutott rólatok eszembe a férjeddel... Két összeillő ember... :) Ne mondja már nekem senki, hogy mindig minden csak házasság után derül ki. Házasság előtt minden szuper, majd hopp, hirtelen minden az ellenkezője...
2022. nov. 6. 14:40
 25/36 anonim ***** válasza:
32%
Milyen gyakran szexeltek a férjeddel?
2022. nov. 6. 14:47
 26/36 anonim ***** válasza:
Korábban megírta, csak törölték: 16 éves a kérdező, csak ki akarta próbálni az oldalt
2022. nov. 6. 14:48
 27/36 anonim ***** válasza:
29%
Ha annyi lenne, nem agyalna ilyeneken, amiről a kérdése szól.
2022. nov. 6. 14:52
 28/36 anonim ***** válasza:
27-es már miért ne? NEM agyal, hanem trollkodik.
2022. nov. 6. 15:11
 29/36 anonim ***** válasza:
67%
Ahhoz képest elég indulatosan válaszolt itt valakinek egy óvatos tanácsára, szóval nem hiszem, hogy trollkodna. Mindenesetre sem ő, sem a férje nem kiforrott személyiségek, ha nem tudnak leülni és emberi módon beszélni. Játszmáznak csak egymással, mind a kettő egy érzelmi terrorista. Zsák a foltját...
2022. nov. 6. 15:14
 30/36 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, továbbra sem válaszoltál arra a kérdésre amit többen is feltettek. Kié a ház? Mekkora tulajdonrészed van benne? Mert, ha a férjed még a házasság előtt vette akkor az a házasság után is különvagyonnak minősül, tehát maradhat széepn ott, nem köteles eladni hogy a te részed kifizesse. Te pedig, nos igen, mehetsz ahova tudsz pont annyival, amennyit a házasságba tettél.
2022. nov. 6. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!