Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül maradni 2 kisgyerekkel. Aki így járt megirna hogy alakult az élete?
Én csak az anyám sorsát tudom leírni. Anyagilag totál csőd volt a válás, mert ki kellett fizetni a ház felét, így vagy 55 éves koráig hitelt nyögni, mellette egy fizetésből gyerekeket eltartani.
Csak 3 műszakos melót talált, ha a nagyszüleink nem vigyáztak volna ránk napi szinten, dolgozni sem tud. Ha nem eszünk náluk, talán éhen halunk.
A fél gyerekkoromban azt hallgattam, hogy megbánta az egész férjhez menést és biztos nem vállalna mégegyszer gyereket. Minden stresszt rajtunk vezetett le, nem is tartom már vele a kapcsolatot.
Nekem anyagi gondjaim eddig nem voltak. A lakás eleve az enyém volt, a fizetésem jó, de apjuk is fizet rendesen. (Ő összeköltözött azzal hamar, akivel megcsalt.)
Pár hónapra rá lett új párom, de sajnos csak két évig tartott, az összeköltözésig nem jutottunk (bár így jobb is). De ebbe talán még jobban megzuhantam akkor.
Most rá fél évre van újabb, akinek szintén vannak gyerekei. Ha vele minden jól megy hát nagyon nagy családosok leszünk, amit sosem hittem volna magamról. Szép lenne, lehet drukkolni, mert hétvégén fogjuk először (fél év ismerkedés után) összeereszteni a srácokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!