Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen hülye tanács egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hülye tanács egy férfinak, hogy találjon szeretőt?

Figyelt kérdés

Sokan írják, mondják, tanácsolják ezt nekem meg a többi férfinak is. Az én házasságomban már lassan 4 éve nincs szex. A gyerek fogantatása óta, előtte minden rendben volt. Nagyon jó, mondhatni az átlaghoz képest luxus körülmények között élünk, szép, új nagy lakás, 2 újabb autó, van pénz vásárolni, nyaralni, mindenre. Otthon rengeteget segítek a mai napig, a feleségemnek rengeteg ideje jut magára. Takarítónő is jár, babysitter is van, a nagymamák is sürögnek. Rengeteg alkalom jutna a romantikázásra. Nem is tudom hányszor vittem el vacsorázni, kettesben wellnessbe, stb. Mindvégig nagyon tetszett nekem, a mai napig is, ezt ki is nyilvánítom. Virágokat kap, gesztusokat, meglepetéseket. Pl volt hogy a munka után pénteken egy üzenet várta a teljesen rendbetett lakásban, hogy elmentünk a hétvégére a nagyihoz és a barátnők este érkeznek hozzá egy csajos bulira, másnapra meg lefoglaltunk nekik férjek egy apartmant a “hegyekben” ahol szórakozhattak. A többi nő nagyon örült, az én feleségem is valamennyire, de azért annyira nem. A versenysúlyát visszanyerte fél év alatt, mert mehetett edzeni is amikor kedve volt, főznie se kellett.

Úgy érzem mindent megtettem, megteszek, de sajnos elutasítja a közeledésemet mindig. Hol kamu kifogással (ez a fáj a fejem, hasam típusú), hol rámszól, hogy hagyjam békén, hol konkrétan rámüvöltve teszi. Nem vonzódik hozzám, pedig adok magamra! Nagyonis! Amikor kérdezem mi a baj, beszélni akarok róla, akkor jönnek a kifogások, meg feldühödik, hogy az nem is úgy van, én vagyok a hülye. Nem lehet megbeszélni.

Sok barát, haver tanácsolja, de itt is olvastam, hogy keressek egy szeretőt. Ez erkölcsileg nem fér bele nálam, de nagyon furcsa tanácsnak tartom. Akik ezt írják találkoztak már nőkkel? Mert én nem úgy ismerem a 99%-ot mint akik szeretői státuszra vágynának. Mintha minden bokorból le lehetne akasztani egy szeretőt. Én konkrétan nem ismerek olyat akinek szeretője lenne, csak olyanokat akik hasonló helyzetben prostikhoz járnak.

2022. okt. 2. 12:42
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
75%
Nyugi, neki is van szeretője már. Valaki biztos k*rogatja. Tőled mindent megkap, a szeretőtől pedig minőségi szexet. A te feleséged csinálja jól
2022. okt. 3. 23:22
 32/35 anonim ***** válasza:
39%
Azota a szep ferfiak vonzák , lehet elotte beled eset valami megfogta.. de manapság mindenki a divatot koveti ferfi ideallokban is .. nincs mar senkinek egyedi izlese , csak a birkak utan futnak.
2022. okt. 4. 12:08
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Készülj fel a válásra lelki, jogi és anyagi szempontból mert a helyzeted nem fog javulni.

Én azt hittem csak én fogtam ki olyan nőt akinek a gyermek születéséig volt érdekes a szex, de névtelen fórumokat olvasva megtudtam hogy nagyon sok ilyen van.

És nem a vacsorán meg a házimunkán meg a törődésen, odafigyelésen múlik, nem. Persze ha kimerült vagy bunkó vagy vele érthető hogy nincs kedve hozzá, de akinek soha nincs annak a pszichés és hormonális szinten van gondja ha beismeri ha nem.

Természetesen neki joga van nem szexelni ha nem akar, de ne erőszakold már meg magad minden alkalommal ha neked meg lenne kedved. Ha akarsz találhatsz szeretőt bárhol, de hidd el az ilyen kapcsolatból menekülni kell mert tönkremész bele.

A gyermek egy nagyon komoly morális dilemma, ha nem lennél jó apa akkor nem merült volna fel. Erre csak azt mondom hogy neked is csak egy életed van és ha azt a példát mutatod a gyermekednek hogy nyeljük és tűrjük a rosszat a békesség kedvéért azzal nem teszel jót neki.

2022. okt. 27. 16:29
 34/35 anonim ***** válasza:
80%
A nem szexelő nő olyan mint a penész.. megkell válni tőle !
2022. okt. 27. 16:46
 35/35 anonim ***** válasza:

Vajon miért nem sexel vele a nő?

En kíváncsi lennék mert ez a ffi mindnet megad neki ahogy olvasom.

Ugyan miért nem kívánja?

Én megkérdezném tőle

2023. júl. 21. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!