Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvaltam de szeretem es nem tudom elengedni. Tanacs?
14 év után buli miatt váltatok el? Azért, mert szeretett néha kikapcsolódni és nem ugrott azonnal, ha Te is?
Magad mondtad, hogy tisztességes, rendes férfiember, szerintem ezek után nincs miről beszélnetek.
Ezt már elcseszted, lépj tovább. Ez mély heg marad neki, hogy 14 év után hülyeség miatt elhagyod, azután bosszúból összefekszel mással. Hiába váltatok el, ez neki megcsalás érzés, főleg, hogy azt látta, hogy Te ilyen hamar túllendültél rajta.
Én nem látom menthetetlennek a dolgot. Fiatalon jöttetek össze, természetes, hogy változik a személyiségetek.
Én úgy gondolom, hogy ha máskor nem is, de ha gyereketek lett volna, lehiggadt volna a férjed. Még most is nagyon fiatalok vagytok, nem látok kivetnivalót az életviteletekben.
Egy kicsit alkalmazkodnotok kellett volna egymáshoz, és akár működhetett is volna. Ezek nem olyan problémák, amiket ne lehetett volna megoldani.
Neki volt/lett időközben valakije?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!