Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen hülye tanács egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hülye tanács egy férfinak, hogy találjon szeretőt?

Figyelt kérdés

Sokan írják, mondják, tanácsolják ezt nekem meg a többi férfinak is. Az én házasságomban már lassan 4 éve nincs szex. A gyerek fogantatása óta, előtte minden rendben volt. Nagyon jó, mondhatni az átlaghoz képest luxus körülmények között élünk, szép, új nagy lakás, 2 újabb autó, van pénz vásárolni, nyaralni, mindenre. Otthon rengeteget segítek a mai napig, a feleségemnek rengeteg ideje jut magára. Takarítónő is jár, babysitter is van, a nagymamák is sürögnek. Rengeteg alkalom jutna a romantikázásra. Nem is tudom hányszor vittem el vacsorázni, kettesben wellnessbe, stb. Mindvégig nagyon tetszett nekem, a mai napig is, ezt ki is nyilvánítom. Virágokat kap, gesztusokat, meglepetéseket. Pl volt hogy a munka után pénteken egy üzenet várta a teljesen rendbetett lakásban, hogy elmentünk a hétvégére a nagyihoz és a barátnők este érkeznek hozzá egy csajos bulira, másnapra meg lefoglaltunk nekik férjek egy apartmant a “hegyekben” ahol szórakozhattak. A többi nő nagyon örült, az én feleségem is valamennyire, de azért annyira nem. A versenysúlyát visszanyerte fél év alatt, mert mehetett edzeni is amikor kedve volt, főznie se kellett.

Úgy érzem mindent megtettem, megteszek, de sajnos elutasítja a közeledésemet mindig. Hol kamu kifogással (ez a fáj a fejem, hasam típusú), hol rámszól, hogy hagyjam békén, hol konkrétan rámüvöltve teszi. Nem vonzódik hozzám, pedig adok magamra! Nagyonis! Amikor kérdezem mi a baj, beszélni akarok róla, akkor jönnek a kifogások, meg feldühödik, hogy az nem is úgy van, én vagyok a hülye. Nem lehet megbeszélni.

Sok barát, haver tanácsolja, de itt is olvastam, hogy keressek egy szeretőt. Ez erkölcsileg nem fér bele nálam, de nagyon furcsa tanácsnak tartom. Akik ezt írják találkoztak már nőkkel? Mert én nem úgy ismerem a 99%-ot mint akik szeretői státuszra vágynának. Mintha minden bokorból le lehetne akasztani egy szeretőt. Én konkrétan nem ismerek olyat akinek szeretője lenne, csak olyanokat akik hasonló helyzetben prostikhoz járnak.

2022. okt. 2. 12:42
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
16%
Én csak nőknek szoktam ezt tanácsolni, fèrfiaknak jobb a prosti.
2022. okt. 2. 13:11
 12/35 anonim ***** válasza:
80%
Neked nem szeretot kell talalnod, hanem egy normalis not, aki szeret es megbecsul.
2022. okt. 2. 13:29
 13/35 anonim ***** válasza:
45%
Van neki szeretője az esélyesebb.. gondolj bele te mindent megadsz neki a kedvében jársz ennél mi többet lehet? Semmit!! Rendes megcsal ahogy kell, ne legyenek kétségeid.. sokan beleunnak a pénze és a szerelem kell nekik utána.
2022. okt. 2. 13:30
 14/35 anonim ***** válasza:
59%
Az igen jo egzisztencia al rendelkezo ferfiak altalaban igenyesek, azaz szep not vesznek el csak. De sajnos hiaba hiszed magad szepnek,jokepunek, nagyon keves sikeres ferfi ifazan sarmos, szexi es jokepu. Szoval az ilyen nok tobbnyire az egzisztencia miatt vannak a ferjukkel, mint kollo babett. "Milyen a ferfi idealod?hat nem olyan mint a ferjed, de o nagyon rendes pasi". Na hat ez vagy te is, a nagyon rendes pasi. De ettol meg nem nedvesedik egy nonek, ezt nokent mondom. En se szexeltem a ferjemmel, igaz en csalodtam benne es azert, de amugy igy visszagondolva egy parkapcsolatomban sem kivantam ugy egyik pasinat se, csak rendesek voltak. Akik e igazan testileg bele voltam zugva, azokkal sose jott ossze. Ha veletlen rad maszik egy no szenvedellyel, akkor ne hagyd ki es tartsd meg, vele biztositva lesz az orok szex
2022. okt. 2. 13:42
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
gyerek előtt mióta voltatok együtt?
2022. okt. 2. 14:24
 16/35 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az a tippem, hogy csak muszájból szexelt veled, mert gondolom jól keresel és jól nézel ki.
2022. okt. 2. 14:25
 17/35 anonim ***** válasza:
86%
Itt jön az hogy a pénz nem boldogít,ez egy üres, semmitmondó kapcsolat.kb semmit sem ér....
2022. okt. 2. 15:35
 18/35 anonim ***** válasza:
31%

Valóban hülye tanács a keress szeretőt tanács. Miért? Mert azok tanácsolják akik a lelkükben primitívek.

A szerelem, szeretet, házasság nem arról szól, hogy ha nem kapsz meg valamit otthon akkor menj tovább, egyszercsak találsz valakit rá hanem arról szól, hogy a szeretett fél mellett kitartasz jóban, rosszban. Nincs szex? Oka van. Megkell fejteni az okot. Miért? Testi, lelki baj. Segítünk a másiknak. Ötletekkel, tanácsokkal, hogy hova forduljon ha lehet segíteni. Vagy megbeszélni. A szavak sok mindenre képesek. Nahát?! Hogy mik vannak mi? A legprimitívebb hozzáállás, hogy menjünk dugjunk máshol azt kész. Hányiger. Az is, hogy a neten csak ezek az agyament hozzáállás tud terjedni csak ahelyett, hogy képeznék az emberek az érzelmi világukat. Mert az már komplikáltabb lenne.

2022. okt. 2. 16:04
 19/35 anonim ***** válasza:
69%

Lehet hogy lelkileg sérült a gyermek miatt, lehet nem is akart és úgy érzi hogy ő megtette a magáét innentől kezdve neked kuss a neved.

Lehet hogy neki van pasija aki jól megdugja előtted és már nincsen kedve veled és csak a gyerek miatt vagytok együtt.

Ez a két véglet. Ha nem változik a helyzet minden vagyonodat ajándékozd szüleinek majd válj el tőle és vidd a gyereket is.

Fogsz találni olyan nőt aki fogja keresni az intim együttlétet veled és össze is tudok majd házasodni.

2022. okt. 2. 17:44
 20/35 anonim ***** válasza:
83%

Nőként mondom, válj el. Nevetséges, amit csinál. Vagy menjen szexuálpszichológushoz és kapja össze magát. Ne hagyd, hogy kihasználjon.

A tarts szeretőt tanács úgy baromság, ahogy van. Megérdemled, hogy akit szeretsz, a társad legyen, ne egy titkolni való szexgép.

2022. okt. 2. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!