Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt csinálhatja ezt, ha válni akar..??
Figyelt kérdés
Közeli családtagomròl van szò, teljesen dőbbenten áll a családunk most emiatt. Legyen most Imre a neve a rokonomnak. Tehár Imrètől válni akar a felesège, már nem szereti, èlni akarja az èletèt dumával indokolta. Hát, jò, nem láttunk bele a házasságukba, de ledöbbentett mindenkit, nemrèg mèg nyaraltak, posztolták a happy családi fotòkat, meg nem mondta volna senki, hogy már tudták, válnak. A durva a storyban az, hogy már külön is ment Imre albèrletbe (pedig a ház az övè is) Magas gyerektartásban egyeztek meg, de ami a legdurvább, hogy a felesèg, aki válni akar ugye jön vele a családi rendezvènyekre, ami Imre oldalát èrinti (lakodalom, együtt cigizès, táncolás egèsz este, Imre anyjának szülinapja). A hab a tortán meg, hogy Imre lakásán aludt a kisebb gyermek, de ment vele a felesège is, s ő is nála aludt. Imre anyja az nyugtatòkon èl, totál kivan idegileg, hogy ez mi már. Szerintem ez a gyerekeket is összezavarja, borzalmasan sajnálom őket ès Imrèt is, mert ő mèg szereti az asszonyt. De szerintetek mièrt cselekszik ìgy a nő? Nekem nem vol a kèpem ehhez ès furcsa ez az egèsz, sőt, inkább beteges.2022. szept. 23. 12:16
31/31 A kérdező kommentje:
Èn nem vagyok neki gondja, nem szòlok bele az èletèbe, itt pròbáltam a nő viselkedèsèt megfejteni, hogy ez vajon mivel magyarázhatò, esetleg aki vált az szerint normális e, mert szerintem elèg brutál, amit vele csinál. Abban igazatok van, hogy ő hagyja, hogy ezek megtörtènjenek. Újabban mamám is remènykedik, hogy mègsem válnak, mert ott alszik megint nála, szòval nem gondolom, hogy ez egy felnőtt anya/nő felelőssègteljes viselkedèsi pèldája, nekem is lehet vèlemènyem, feldobtam.egy tèmát, de attòl mèg nem magyarázok bele az èletèbe, nem is beszèlek vele. Ha nekik jò ez ìgy, okè, de a családot is èrinti ez a kalamajka, mert tök kellemetlen hìvjad- ne hìvjad, most akkor őssze tartoznak vagy már nem? De köszönöm a savazást :) Imrènek biztos lehetsz benne, hogy olyan a családja, hogyha felhìvna bármelyikőnket az èjszaka közepèn sem csapná rá senki a telefont, kapna èrzelmi, anyagi támogatást, piát, cigit, őlelèst, bármit, amire szüksège lenne. Ez elmondhatò ròlad is, kedves belèm marò válaszolò? Szomorú, hogy az emberek már mindenkiben, s mindenben, már a legapròbb dolgokban is csak a negativitást látják, a beleugatást, aztán meg csodalkozunk, hogy ennyi az öngyilkosy depressziòs ember. Lehet falusi vagyok, de legalább a szìvem a helyèn van ès nem nèzek át az embereken, èrdekel a családom, a barátaim, s mèg vèlemènyem is van, amit kiìrtam magambòl egy bugyuta platformon, na bumm :)
2022. szept. 23. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!