Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mièrt csinálhatja ezt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt csinálhatja ezt, ha válni akar..??

Figyelt kérdés
Közeli családtagomròl van szò, teljesen dőbbenten áll a családunk most emiatt. Legyen most Imre a neve a rokonomnak. Tehár Imrètől válni akar a felesège, már nem szereti, èlni akarja az èletèt dumával indokolta. Hát, jò, nem láttunk bele a házasságukba, de ledöbbentett mindenkit, nemrèg mèg nyaraltak, posztolták a happy családi fotòkat, meg nem mondta volna senki, hogy már tudták, válnak. A durva a storyban az, hogy már külön is ment Imre albèrletbe (pedig a ház az övè is) Magas gyerektartásban egyeztek meg, de ami a legdurvább, hogy a felesèg, aki válni akar ugye jön vele a családi rendezvènyekre, ami Imre oldalát èrinti (lakodalom, együtt cigizès, táncolás egèsz este, Imre anyjának szülinapja). A hab a tortán meg, hogy Imre lakásán aludt a kisebb gyermek, de ment vele a felesège is, s ő is nála aludt. Imre anyja az nyugtatòkon èl, totál kivan idegileg, hogy ez mi már. Szerintem ez a gyerekeket is összezavarja, borzalmasan sajnálom őket ès Imrèt is, mert ő mèg szereti az asszonyt. De szerintetek mièrt cselekszik ìgy a nő? Nekem nem vol a kèpem ehhez ès furcsa ez az egèsz, sőt, inkább beteges.
2022. szept. 23. 12:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

1. Még nem váltak el.

2. A családunkban van egy ugyanilyen este, elvált a nő rokonunktól, van gyerek, és igen, ott vannak a családi ünnepeken, pedig már nem kicsi a lány, 16 éves.

2022. szept. 23. 12:49
 12/31 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért, mert nem biztos a döntésében. Van ilyen, elég sok. Ismerősi körben is van elvált pár, ugyanúgy élnek tovább családként, mert a közös gyerekek miatt sok időt töltöttek együtt, és voltak még érzelmek. Ne dumáljatok már bele mindenbe, nem a ti házasságotok.
2022. szept. 23. 12:51
 13/31 anonim ***** válasza:
84%
Imre anyja inkább szakadjon le a témáról amihez nincs köze és ne mártírkodjon ilyen gusztustalan módon. Senkinek sincs ahhoz köze, hogy ők ketten hogyan intézik a kapcsolatukat. Ha a családot ennyire zavarja, akkor szépen kitiltják a nőt az eseményekről, ha Imrét zavarja akkor majd ő szépen jelzi felnőtt férfi módjára.
2022. szept. 23. 13:07
 14/31 anonim ***** válasza:
32%
De, Imrének kéne a sarkára állnia. Én váltam nőként kisgyerekkel. Mondtam apukának, nincs hármasban program, családozás. Egyrészt mert a gyereket nem akartam se áltatni, se összezavarni, másrészt reményt adni apukának. A nőt én sem értem, miért csinálja ezt. Férfiak szokták az exnejet örökös tulajdonuknak tekinteni és jogot formálni az addigiakra válás után is.
2022. szept. 23. 13:12
 15/31 A kérdező kommentje:
Minősìtettem èn rosszz szòval a nőt? Nem voltam primitìv, sem bunkò, menjetek már ezzel a mit szòlok bele dumával. Nem szòlok bele, nem beszèlek velük erről, max nagymamámmal, anyuèkkal szoktunk beszèlgetni, tán az nem tilos. Egy nèvtelen platformon kèrdeztem valamit, ami számunkra nagyon furcsa, nem beleszòlás. A kèrdèsre meg nem túl sokan válaszoltak. A mièrt volt a kèrdès, hogy megèrtsem mièrt akar ezentúl is ott lenni mindenhol ès mièrt jár fel a fèrjèhez aludni az albiba, ha már nem szereti, nem akar vele èlni? De bezzeg, ha ezt egy fèrfi csinálná egy nôvel, már kapná az ìvet rendesen, hogy játszasozik vele stb. Ès igen, valszeg nem tudja eldönteni mit akar, ott is lenne meg itt is fèl lábbal. De akkor mièrt robbantja a családját, ha a tettei nem tükrözik az akaratát? Mikor találloztunk is tök megviselt volty nem nèz ki jòl, kb olyan volt, mintha tőle akarnánal válni, s nem fordìtva. Az, hogy vannak, akik tartják egymás családjával ia a kapcsolatot becsülendő, de ott nyilván 2 oldalú a dolog, az èn nagyszüleimnek ez lelki teher jelenleg, csak sajnos Imrènek swm mondjáky caak nekünk, fèltik őt, nyilván ninxa jòl, de mi meg az időseket fèltjük, van elèg bajuk, ès ha ők valamit nem akarnak nem hiszem, hogy rájuk kellene erőszakolni, csak mert a nő úgy gondolja neki ìgy lesz kènyelmes. Mamám annyira sajnálja a kisebb unokát, hogy jár èrte a suli kapujába viszi sütizni, beszèlgetni. Mindenkit megvisel, sajnáljuk a gyerekeket, ez egy összetartò család, lehet itt azt mondani semmi közöm hozzá, közvetlenül nincs, de közbetetten meg van, merr ha lesz szülinapi bulink, s a nagymamám nem akarja, hogy itt legyen nyilván a mamám mellè állok ès megèrtem ergo nem fogom meghìvni. Mindaddig működik ez a szìnjátèk amìg nem lesz párja egyiknek-másiknak...
2022. szept. 23. 13:13
 16/31 A kérdező kommentje:
13-as szerintem meg te fogd vissza az arcod kicsit. Egy 70+ os asszonyròl beszèlsz, aki világ èletèben jò volt a menyèhez, kb ő volt a kedvence is ès a semmiből közlik velük, hogy ennyi volt. Èrzèkeny lelkű, mindene a család, nem gusztustalan, mert most sem hergeli a fiát ellene. Rossz neki, fáj neki, emberi èrzèsei vannak, kezdeti sokk-ban ban kb. Te meg szègyelld magad. Sose leszel olyan jò ember, mint ő.
2022. szept. 23. 13:18
 17/31 anonim ***** válasza:
74%
Ha a mamanak a család a mindene, nem inkább örülnie kéne, hogy Imre volt neje tartani akarja veletek a kapcsolatot….???
2022. szept. 23. 13:26
 18/31 A kérdező kommentje:

Akik pròbálták megfejteni a mièrt-eket, annak köszönöm. Remèlem idővel lecsillapodnak a dolgok ès minden a helyère kerül.

14-es: ők fognak továbbra is együtt programozni, ezzel nincs is szerintem problèma. Az èn kèrdèsem arra irányult mièrt megy egy válni akarò nő a fèrje albijába aludni, ha már nem szereti, illetve mièrt akar továbbra is az ex fèrjèvel minden családi esemènyre járni (konkrètan rákèrdezett Imre jöhet e majd továbbra is?). Igen, Imrènek kellene a sarkára állni, beszèlni a szüleivel. Majd talán ha lecsillapodtak a kezdeti indulatok sikerülni fog a kommunikáciò...

2022. szept. 23. 13:27
 19/31 anonim ***** válasza:
54%

A miértekre a válasz: ahogy Csernus dr. szokta volt mondani, ezt azzal lehet megcsinálni aki hagyja, hogy megcsinálják vele.

Miért járkál fel a lakásba Imréhez a nő?

Mert Imre hagyja.

Miért megy a családi rendezvényekre a nő?

Mert Imre hagyja.

A nőnek így kényelmes. Kihasználja a helyzetet, mert Imre hagyja.

Imrét kellene megkérdezni, hogy miért hagyja, hogy palira vegyék.

Valami oka biztos van annak, hogy válnak. És az sokszor a hálószobában történtek (vagy nem történtek) miatt van, ha egyébként nincsenek anyagi nehézségek, de sok más oka lehet. De ez meg csak rájuk tartozik.

Szóval Imrét kellene megkérdezni, hogy miért nem áll a sarkára.

2022. szept. 23. 13:32
 20/31 A kérdező kommentje:
17-es : annak örül, hogy jòban válnak el, de most komolyan neki lesz a szülinapja ès el kell olyan embert viselnie, aki jelenleg mèg felzaklatja, ha csak ránèz? Ez ìgy okè? Ès Imrènek nem szòl, mert minek..sajnálja vagy tudom is èn. Mi tudunk ròla, hogy nyugtatòval alszik ès nem akarja, hogy továbbra ia hìvva legyen közènk, de Imrènek nem mondja, mert nem akar kavarni. Nagymamámban is van sèrelem, a fia èpìtette meg a házukat, közös, mègis neki kell mennie onann albiba, ami csomò pènz+ közel 300 ezer forintot fog a 2 gyerekre fizetni. Ő szìvta meg, holott nem ő akart válni, ő mèg szereti, de ìgy járt...Mamámnak nehèz ezt lelkileg most eldogadnia, pláne úgy, hogy a kedvenc menyèről beszèlünk kb azèrr is hatalmas a csalòdás felè. Egyesek olyan könnyen beszèlnek, egy anyának a legrosszabb látni, ha a gyerekeinek rossz, fáj valami, elèrt szèp vállalkozást, házat, családot a fia ès most albiba kènyszerült nem önszántábòl, aztán egy szobában kell nyomorognia drága pènzèrt. Biztos ilyen sorsot szeretne itt mindenki a fiának. Ja, nem.
2022. szept. 23. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!