Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt csinálhatja ezt, ha válni akar..??
Figyelt kérdés
Közeli családtagomròl van szò, teljesen dőbbenten áll a családunk most emiatt. Legyen most Imre a neve a rokonomnak. Tehár Imrètől válni akar a felesège, már nem szereti, èlni akarja az èletèt dumával indokolta. Hát, jò, nem láttunk bele a házasságukba, de ledöbbentett mindenkit, nemrèg mèg nyaraltak, posztolták a happy családi fotòkat, meg nem mondta volna senki, hogy már tudták, válnak. A durva a storyban az, hogy már külön is ment Imre albèrletbe (pedig a ház az övè is) Magas gyerektartásban egyeztek meg, de ami a legdurvább, hogy a felesèg, aki válni akar ugye jön vele a családi rendezvènyekre, ami Imre oldalát èrinti (lakodalom, együtt cigizès, táncolás egèsz este, Imre anyjának szülinapja). A hab a tortán meg, hogy Imre lakásán aludt a kisebb gyermek, de ment vele a felesège is, s ő is nála aludt. Imre anyja az nyugtatòkon èl, totál kivan idegileg, hogy ez mi már. Szerintem ez a gyerekeket is összezavarja, borzalmasan sajnálom őket ès Imrèt is, mert ő mèg szereti az asszonyt. De szerintetek mièrt cselekszik ìgy a nő? Nekem nem vol a kèpem ehhez ès furcsa ez az egèsz, sőt, inkább beteges.2022. szept. 23. 12:16
21/31 anonim válasza:
Imre új asszonya vagy? Féltékenykedés az van, tanácsot azt te sem fogadsz el úgy látom.
22/31 anonim válasza:
Nem kell elviselnie, de ha senki nem nyitja ki a száját és szól a nőnek hogy senki nem kiváncsi rá, akkor nem tudom mit vártok
23/31 A kérdező kommentje:
19-es teljesen egyet èrtek veled! Anyagi gondjaik nincsenek, sőt, átlag felett èlnek, mindig programoztak a gyerekekkel is, szòval ki tudja mi törtènhetett. Imre se nem agreaazìvy sw nwm iszákos, dolgos ember. Imrèt èn sem èrtem, majd, ha akarja, elmondja a testvèrènek a dolgokat, nem kèrdezzük, nem szòlunk bele, csak nem èrtjük mi van, válnak, de mègse 😑
2022. szept. 23. 13:50
24/31 A kérdező kommentje:
Jesszus, dehogy vagyok az asszonya, van fèrjem, családom, köszi , mint mondtam közeli családragom:) Figyelj, nem fèltèkenykedek, nem erènyem, de mamámat is meg lehet èrteni. Borzasztòan sajnálok mindenkkt, akit ez èrint. Ès mindenkit èrint, mert ez egy nagy család, sok összejövetel van. Ha mamám nem nyitja ki a száját nyilván itt lesz mindig, de akkor meg őt kell utána istápolni meg nyugtatòzva alszik ès tátsai, aztán ezt Imrènek nem.mondja, csak apumnak. Nem hinnèm, hogy ez ìgy okè, de fogalmam sinca ilyen esetben mit kène csinálni..szomorú egy helyzet
2022. szept. 23. 13:54
25/31 anonim válasza:
Amúgy már bocsi de ez önsajnaltatas a mama részéről. Megértem, hogy fáj neki, de ez már túlzás hogy nyugtatózza magát két felnőtt ember döntése miatt.
26/31 A kérdező kommentje:
Hát, nem vagyunk egyformák, mi is mondtuk neki, hogy ne, inkább gyògytea, csak ne szokjon rá. Neki most ez nagy törès, nem vagyunk egyformák, pláne nem 70+ osak. Remeg a gyomra az mondja, csak ezen kattog ès mivel lakodalomban voltunk az egèsz család muszáj volt bevennie. Imre meg azòta cigizik, akár a gyárkèmèny.. valahol le kell vezetniük a feszkòt :/
2022. szept. 23. 14:03
27/31 anonim válasza:
Más életével foglalkozol, nálatok rendben van minden? Városban nem foglalkoznak ilyenekkel, te biztos valami falusi vagy tanyasi vagy, ott szokás foglalkozni ilyenekkel. Megértem hogy ti ilyen családból való vagy de ez túlzás. Szegény férjed! Ilyen nőtől mentsen meg az Isten, mint amilyen te vagy.
28/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen, megmondomm neki, bár ő a pletyisebb :) üdv a pajtábòl
2022. szept. 23. 14:42
29/31 anonim válasza:
Valahogy oda tudlak képzelni. Nincs az "Imrének" elég gondja? Még itt vagy neki te is 😁.
30/31 anonim válasza:
Majd ha Imrének új nője lesz, úgyis egyből le lesz pattintva az (ex) feleség, nyugi. Csak addig kell kivárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!