Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki válás után nem él együtt a gyerekével, mit csinál
ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
A gyerek velem él, az apjával akkor találkozik, amikor akar. Covidosok lettünk, a gyerek is, én is. Vasárnap, hétfőn is volt az apjával a gyerek. Tegnap este derült ki, hogy el kaptuk ezt a betegséget. Ma valamikor 10 körül felhívta az apja, hogy van. Mondta neki, hogy elég rosszul ő is, én is. Azóta egy kérdés nem volt a gyerek felé. Most én kérdeztem, hogy beteg lett e az ex. Írta, hogy semmi baja, de el nem hangzott egy kérdés sem, hogy a gyerek hogy van. Ti külön élők, ha tudjátok, hogy beteg a gyerek, akkor egy nap hányszor kérdezitek meg, hogy hogy van a gyereketek? Vagy túlreagálom? Fordított helyzetben én biztos hívnám délután is,biztos hoznék egy kis édességet, rágcsálnivalót, kaját, vagy ebédet, minden kérés nélkül, ha tudom, hogy a gyerekem anyja is beteg és nem biztos hogy tud ebédet főzni. Vagy hülyén gondolkodom?
Biztosan orulne az uj parod, ha beallitana hozzatok az ex, felpakolva minden foldi joval. Es az exferjed uj parja sem dijazna ha mondjuk o lenne beteg, es te jarkalnal oda fott etellel meg akarmivel.
Ez azert az uj parok szamara megalazo lehet, gondolom a tied is tudna rad fozni ha beteg lennel, nem az exedet ugrasztanad. Illetve az o parja sem orulne ha te vinnel oda kajat, mert ez azt sugallja, hogy belole nem nezed ki, hogy gondoskodni tudna az exedrol. Marpedig ez az uj parok feladata.
2022. szept. 14. 14:45
12/19 A kérdező kommentje:
Az én párom még nem él velünk, illetve ő is betegen fekszik otthon.
Az ex új párja pedig még nem volt képben, mikor a baleset volt.
2022. szept. 14. 17:32
13/19 anonim válasza:
És ha jól értem már képben van... Egyértelmű, hogy az új párnak nem tetszene ha rohangálna hozzád a párja. Ezt el kell fogadni, hogy új életet kezdett.
2022. szept. 14. 19:49
14/19 A kérdező kommentje:
Nem hozzám, a gyerekéhez.
2022. szept. 15. 00:40
15/19 anonim válasza:
Elvaltatok. Akkor az új párja jogosan érezné rosszul magát, hogy megy a volt feleségéhez. Te szerinted a gyerekekhez,de ez kétoldalú. Neked ha lesz páros aki veled el, és az exed menne be hozzátok a lakásba azért kíváncsi lennék. Ha van valami baj, úgy is értesítened,szoval nem értem mi a baj?!?!Gondolom hanagyon nagy baj lenne, esetleg kórház, akkor biztosan menne. Amúgy minek? Meggyógyul a gyerek attól ha bemegy hozzátok a lakásba?
2022. szept. 15. 12:02
16/19 anonim válasza:
Olyan klassz hogy ti ex feleségek állandóan a gyerekre hivatkozva ugráltatnátok az apát.A gyerek felöl érdeklődik.Te feléd semmi kötelezetsége nincs.A tásalgást is a gyerekre kell korlátozni nem a te problémáidra.Te neki már csak egy ex vagy.De a te új párod igencsak összeszedhetné magát hogy gondoskodjon felőled ha csak telefonon pátyolgassa a lelkedet!Talán akkor kevesebbet gondolnál az ex párodra.
2022. szept. 18. 09:30
17/19 anonim válasza:
Valahogy én is ezt látom... Hogy sok nem tud elszakadni, és ha új párja van az exenek meg rá is tesz egy lapáttal. Nekem egyik barátnom csinálja ezt, elvaltak már 8 év kb, és mai napig Kovácsné(nem lenne semmi ami a kovácsnét indokolná) az exe új párját nonstop szapulja, kotekedik vele. Aztán csodálkozik, hogy nem tud Új párkapcsolatot kialakitani,mert mindig az exevel van elfoglalva.
2022. szept. 18. 12:45
18/19 anonim válasza:
17/Valaha azt hittem a mi esetünk egyedi de itt ezen az oldalon jóvök rá hogy nem.
Igen én ezt úgy fogalmazom mintha az oviba lennénk:Eldobom a játékomat már mással játszom de ha valaki felveszi az eldobott játékot azonnal el zavarom hé ez az én játékom.
Egyszerűen ez nem más mint önzés.A saját életét akarja bebíztosítani.Ha valami balul sül el ki lehessen húzni egy elhajított rongyot a kalapból.
Lehessen valakit anyagilag és munkával lehúzni.Nincs ló a szamár is jó alapon.Nálunk is ez történt.
"Nem tud elszakadni"Mi a jó fenének vált el?
Sok esetben lelép szerelmes lessz és ezt meri állítani.
Máskor meg az új pasi elött megjátsza magát hogy púpnak nem kell a hátára.
Furcsa dolgok!Vagy rafináltan okosak.
2022. szept. 19. 08:20
19/19 anonim válasza:
Már miért kéne mennie, mikor betegek vagytok?
Amikor én beteg vagyok, nyugalmat akarok és hogy hagyjanak aludni, plán 39 fokos lázzal.
Nem érdekel a párom, a macskám (a barátom gondoskodik róla), az apám, SENKI, mert örülök, hogy élek, és aki ilyenkor felhív (felriaszt a végre-álmomból) meg tudnám fojtani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!