Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen buktatókkal járna összeköltözni a párommal aki három gyerekével él együtt?
A barátnőm elvált (én is) és már egy éve járunk, nagyon szeretjük egymást. Viszont van három tündéri tizenéves lánya (a legkisebb 10), akiket nagyon kedvelek, de ugye nekik van apjuk akikkel folyamatos kapcsolatban vannak, tehát én ott leginkább "anya hapsija" lennék. A párom is eléggé tanácstalan, nem akar sürgetni engem de azért látom rajta hogy néha fárasztó neki köztem és a saját lakása között ingáznia munka után v. hétvégenként. Nekem a jelenlegi felállás nem annyira problémás de azt sem akarom hogy esetleg ő ráunjon a gondokra, pld az időhiányra és emiatt lapátra kerüljek. Szeretnék neki valami perspektivát megvillantani.
Van valakinek tapasztalata hogy valóban túl problémás-e a beilleszkedés egy ilyen "hölgykoszorúba" vagy inkább érdemes-e várni még pár évet, hogy nagyobbak legyenek a lányok és csak utána cuccoljunk össze?
Semmivel se lesz egyszerűbb, ha vártok.
Az egy jó alternatíva, ha te mész hozzájuk, mondjuk eleinte heti egyszer egy este, aztán maradsz ebédre, ebből lehet egy hétvége egyben, és a végén csak tiszta ruháért jàrsz haza.
Menet közben érezni fogjátok, hogy ez így jó, működtök egy fedél alatt, együtt, vagy a heti két ottalvás OK, de 3 nap egyben már mindenkinek sok.
Pár hónap alatt kiforrja magát.
#2: Egyelőre viszonylag keveset, de nyílván ezen változtatni kell majd, akárhogy is alakuljon.
#5: Köszi hogy ezt így emlékekkel együtt leírtad, szivet melengető és motiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!