Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy a gyerektartásról így gondolkodik?
30. De ott volt csak neki nem kellet.
Muszájból társadalmi nyomásra bevállalta, aztán mikor rájött hogy nem buli akkor elvált. A károgok akik szerint muszáj a gyerek persze nem érzik magukat emiatt sz@rul…..
Ja hogy tőled senki nem akar gyereket ergo a férfiak nem akarnak gyereket csak társadalmi nyomás hatására beleelvezett anyukaba
Értelek
Az én exem havi 10 ezret fizet, 10 éve. A gyereknek a reggelit sem fedezi. És nem, nem jut eszébe, hogy ez kevés.
Most hozzá költözött a gyerek, én is ennyit fogok neki fizetni. Kíváncsi vagyok mikor fog többet kérni és rajönni, hogy ez az összeg egy 16 éves kamasz áll vicc.
Emelést hivatalosan akkor kapsz ha az ő jövedelme látványosan emelkedett.
A "nő húzza le álltalaban a volt férjet(akinek nem inge ne vegye magára)
De nagy álltalánosságba szinte mesztelenül megy el a pasi egy vállás után.
De a gyerektartást nem összekeverendő az okos nők kisemmizésével
Nagyon sok esetben a gyerektartás nem is a gyerekre van költve.
Ezt egy okos apuka orvosolhatja
En pl.a receptet elkérném tőled én váltanám ki a gyógyszert
Ha velem van és ki tudom gazdálkodni megbeszélem veled milyen ruhanemű tanszer kell neki mit veszel meg te és mi az énrám vállalni váró rész.
Erön felül senki nem tud nyújtani
Egy válás esetében a gyerek továbra is közös és anyagilag és minden mással is felelőségteljesen kell felnevelni mig nem diplomázik szakmát tanul stb.
Sok esetben viszont azt látom még a nagykorú gyerek akinek már tartásdíj nem jár vele is csak húzni szeretné anyagilag az anya az apukát.Kontrolálni az életét.
Tudni kell élni és élni hagyni.
Mindegyik félnek tudni a határokat.Ebben az esetben mindenki elégedettebb.
A gyerek közös mig nem lessz önnáló addig fele fele az anyagiak megosztása is!
Hogy milyen körülmények között fogant itt nem játszik szerepet.
De az uraknak sem tettek pisztoljt a fejükhöz hogy gyereket nemzenek
Lehetett volna nemet mondani.
Ezt az ócska kifogást meg le sem írni."Tásadalmi nyomás"
Nem jár börtönbüntetés ha nem nemzel gyereket.
Csak a felelőséget szeretnék magukról levakarni.
Amít valjuk be sokat elmond róluk.
35# Hát te se neveltél gyereket egyedül az is biztos.
Akkor meg mire az észosztás?
35 arra írj inkább h az idióta apuka kinek tömi a gyerek fejét avval h ez meg az kell neki és bszk megvenni!?
Hány gyereket nevelesz egyedül?
35/ hatalmasat tévedsz csak 2töt
Volt hogy apa munkanélküli volt alig kaptam utánuk pár forintot
De mikor munkája lett kompenzálta
A felesége jól kereső igen jó modú nő mrg sem fordult a fejembe hogy ez álltal én követeljek.
Hisz nem tartozik a gyerekeimnek semmivel.(Akkoriban még százalékok voltak 2gyerek 40százalék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!