Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy a gyerektartásról így gondolkodik?
De amikor egy gyereknek szuksege lenne az apjára apja támiogatására akkor tehet ő arrol hogy hulyék a szulei? Nem. De ennie kell, a suliban meg ki fogják nézni ha nem bírja a szintet hozni pl ruhákban es a hulye szulei miatt lesz x lábu is ha nem kapja meg a mivekedéséhez szukséges helyes cipőket.
Nem a gyereket kéne szívatni bármelyik is a hulye
Igazából arról kéne leálitani apukát h hülyíti a gyereket.
Többet nem ítél bíróság se.
12. Értem én hogy a gyereknek sz@r én is ez mondottam.
De ettől még ne keljen már sajnálni az ilyen felelőtlen szülöket.
A.ig nincs szabályozás arra hogy egy apának meddig feladata apának lenni ez ilyen.
50% otthagyja a családot a sz.rban.
Felelőtlen szülő
Nem szülők
Anyuka egyszerűen nem tudja kifizetni az apuka által kinezett márkás cuccokat Más pöcsével a csalánt..
A miért szül ilyennek értelmes megjegyzesekre....
Majd ha elvalsz meglatod milyen ember valójában az exed
Majd ha édesanyád meghal és a testvereddel orokoltok meglatod milyen ember ő valójában
A gyerek keszitesekor senki nem közli be hogy amúgy 6 év múlva ha engem masmerre sodor az élet sajnálni fogok egy cipőt a gyerekunktol Vagy szerintetek ez így működik?
Az ilyen hozzászólással, hogy minek kellett szülni ilyen embernek, nem tudok mit kezdeni. Én azt láttam, hogy a két kisebb testvérével szinte apjaként foglalkozott. Bárhol találkoztunk kicsi gyerekkel, tök jól viszonyult hozzájuk. Azt hittem, jó apa lesz. Hát, tévedtem.
És nem arról van szó, mindig mindent megoldottam, most is meg fogom. Csak hogy ennyire nem látja át, hogy egy gyerek rengeteg pénzbe és energiába kerül, az azért szomorú.
Kérd az osztott felügyeletet! Senki se fizet gyerektartást, felezitek a nevelés terheit, és a nagyobb kiadásokat! Te anyagilag jobban jársz, több szabadidőd is lesz. Apa meg rájön, merre hány méter. De valószínűleg elsőre még tetszik is neki, hogy nem kell gyerektartást fizetnie.
Arra ügyelj, hogy cipőt, ruhát, gyógyszert stb. számla alapján felezzétek! Különben azt veszed észre, hogy csak te fizeted!
18. Úgy vállaltál gyereket hogy egyedül mindent meg tudsz adni neki?
Nem?
Akkor miről beszélünk?
Senki nem kötelezett erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!