Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire normális, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy a gyerektartásról így gondolkodik?

Figyelt kérdés
40ezer ftot ad egy hónapra a 12 éves gyerekre. Szerinte ez minden költséget fedez. Igaz, havi 8000 a gyógyszer, amit rendszeresen szed. Nem száll be a cipőbe, ruhába, az orvos által felírt talpbetétbe, az iskolakezdésbe, semmibe. Feltüzeli a gyereket, mi az, ami neki kell, majd közli vele, hogy anyád megveszi, én biztos nem. És mindig én vagyok a szemét, mert nemet mondok. Nekem nem futja 15-20 ezres melegítőre, meg márkás cuccokra.
2022. szept. 3. 11:58
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Nem, úgy vállaltam, hogy lesz a gyereknek apja és anyja. Hogy nekem lesz egy férjem, aki kitart mellettünk. Csak 20 év alatt megváltozott ez az ember, csak ő a fontos, senki más.
2022. szept. 3. 17:46
 22/48 anonim ***** válasza:
9%

21. És az 1111elözetes példából ahol a nő járt pórul nem tanultál?

Egyébként meg el tudom képzelni mekkora energiákát tettél a kapcsolatba a gyerek megszületése után. (0-1% talán)

Mindegy van elég madár fehér lovag akinek úgyis kelessz. Fogj egyet és akkor lesz pénz.

2022. szept. 3. 17:53
 23/48 A kérdező kommentje:
#22 nem tudom, te férfi vagy, vagy nő, volt e már komoly kapcsolatod. De egybe sem úgy megy bele az ember, hogy meg fogom szívni. Én nem pasit akarok fogni, meg hogy valaki pénzeljen. Azt szeretném, hogy a gyerek apjának leessen, hogy ha már megcsinálta a gyereket, akkor azt el is kell tartani. A házasságunk alatt is mindent én vettem meg a gyerkőcnek, mert az apja semmire nem akart költeni. Csak ha két vadidegen gyerekre költ, meg az anyját eltartja, akkor a saját gyerekére meg pláne költsön. Vagy mondjon le róla és nincs gond.
2022. szept. 3. 17:58
 24/48 anonim ***** válasza:
9%
23. Eleve a gyereket se kellet volna ráerőltetni a faszira akkor most nem a gyerek eltartatását kéne erőltetni.
2022. szept. 3. 18:10
 25/48 anonim ***** válasza:
83%

24 mer a faszra rá kell erőltetni? Ne viccelj már 😂 ha egy férfi nem akar gyereket semmiképp akkor nem lesz neki, nem kell a duma h de így még úgy. Vállalta ő is a gyereket, a felelősséggel együt.

Nehogy már csak az anya legyen szar a férfi persze biztos ilyen volt vagy ő nem hibás, h egy fos lesz a kapcsolat.

Hagyjum már. Meg ez a minek gyerek duma. Téged anyád miért vállalt? Apukád nem akart és itt vezeted le a frusztráciod? Általában az ilyenek vannak ilyen véleményen.

Aztan csodálkozik sok faszi h a nők nem akarnak gyereket meg itt ppicsignak h "a nők miért nem akarnak?..." na vajon mér.

Kérdező, sajna úgy kell gyereket vállalni, h egyedül is megoldasz mindent. A legtöbb férfi vallás után lese szarja a gyerekét és van aki csinál még párat (nővé is van és tisztelet a kivételeknek!).

A gyerektartás fizeti, a bíró se nagyon ítél többet. Ahogy írtam azt kell elmagyarazni a gyerek apjának h ha nem veszi meg a gyereknek a dolgokra, akkor ne tömje a fejét vele.

N 30

2022. szept. 3. 18:22
 26/48 anonim ***** válasza:
5%

25. Hogy van az hogy ha egy férfi nem bír a farkával, akkor nemi erőszakért büntetik.

Ha egy nő nem bír a nunival és a semmire vállal gyereket akkor viszont sajnálni kell?

2022. szept. 3. 18:27
 27/48 anonim ***** válasza:
92%

Nem a nunival nem bír életke

A férjével KETTEN vallaltak gyereket

Neked a gyerekvallalas a nunirol meg a farokrol szól? Te szüleid is csak a nemi szervukre gondoltak, ezért lett egy ilyen okos gyerekuk?

2022. szept. 3. 20:40
 28/48 anonim ***** válasza:
5%
27. Aki csóróságra vállal gyereket az nem bír az anyai ösztöneivel.
2022. szept. 3. 21:11
 29/48 anonim ***** válasza:
89%
Hogy jön ide a nemi erőszak? 😅😅😅 Atya ég. Ostoba.
2022. szept. 3. 21:17
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta hogy csorosagra? Ketten vállalták hol olvastad hogy nyomorba?

Előbb meg a nuni miatt most meg az anyai osztoneivel nem bír Vagy neked ezek azonos fogalmak?

Az apai osztont miért nem emlegeted? Férje nem volt ott mikor készült a gyerek?

2022. szept. 3. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!