Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, válás után hogyan?
Figyelt kérdés
Olyan nők válaszait várnám, akik nagyjából pár bőröndnyi cuccal költöztek el a gyerekekkel. Hova? És miből? Egyelőre nincs pénzem, meg nagyon sok nem is lesz, minimálbért fogok keresni, szeptembertől lesz óvodás a kisfiam. De válni szeretnék, mennem kell
Hitel van a lakásunkon, abban van a pénzem. De nem tudjuk egymást kifizetni, férjem szerint, mivel ő fizeti a részletet (gyesből nehéz lenne) ezért az övé, nekem kell mennem. Mennék is, csak már legyen vége ennek az embertelen életnek, folyton csak veszekszik velem.
Te akarsz menni a hazbol a gyerekkel? Jo nagy szrhazi a ferjed ! Mitol lenne az ove ? Hazasok vagytok . Kozos tulajdon . Ne legyel martir! Allj ki magadert.
2022. aug. 11. 22:41
2/19 anonim válasza:
Ne hallgass a férjedre, mert ez nem így működik, ne hagyd, hogy lehúzzon. Mindenképp fordulj ügyvédhez. Fogsz te is kapni pénzt, abból meg tudsz kivenni lakást. Addig esetleg költözz valamelyik rokonodhoz, barátodhoz ideiglenesen. Általában szülőkhöz szoktak ilyen esetben.
2022. aug. 11. 22:43
3/19 anonim válasza:
Mi az hogy csak minimálbért fogsz keresni? Hány éves vagy mennyi tapasztalatod van?
2022. aug. 11. 22:46
4/19 anonim válasza:
Ugyan se az övé,a férjed ügyvéd? Szart se ért hozzá...
2022. aug. 11. 22:47
5/19 A kérdező kommentje:
Igazából én már szeretném lezárni, minél előbb, ő szándékosan hátráltat. Nem akar semmibe megegyezni. Ezt élvezi, ha gyötörhet. Tudom, hogy nem övé a ház, hanem közös, de még évek is eltelhetnek a vagyonelosztással kapcsolatban. Eladni férjem meg nem akarja.
2022. aug. 11. 22:49
6/19 anonim válasza:
Akkor majd kotelezik eladasra a birosagon! Nem ugy van az ahogy a ferjed elkepzelte!
2022. aug. 11. 22:51
7/19 anonim válasza:
Mindegy mit akar, nem az számít. Ő most arra játszik, hogy te azt mondd, hogy lehet minden az övé, csak legyen már vége, de ezt ne hagyd. Ha nem is magad miatt, de a gyerekért. Minimálbérből nagyon nehéz megélni egy gyerekkel, ha még albérletet is fizetned kell. Persze kapsz gyerektartást, de az eddig leírtak alapján a férjed ezt is kijátszaná, hogy megegyezzetek a lehető legkisebb összegben és ő jöjjön ki jól.
2022. aug. 11. 22:53
8/19 A kérdező kommentje:
Igen, kedves 7-es válaszoló, pontosan ezt érzem én is. Férjem jól keres, neki nem sürgős semmi. Szerintem van is valakije. De ez már nem fontos. Nekem nincs pénzem elköltözni. De mégis el szeretnék menni. Csak nem tudom, hogyan.
2022. aug. 11. 22:58
9/19 anonim válasza:
Ne félj belemenni a perbe. Ha nehéz is, legalább amíg látja, mutasd azt, hogy a görénykedése lepereg rólad, nem tud gyötörni. Később hálás leszel, amiért megerősíted magad.
El meg nehogy költözz a gyerek kel. Menjen ő. Ha nem megy, minden apróságot varrj a nyakába. Egy hónapig légy csak lehetetlen, és sírva menekül. Azért ha egy ember összeszedi magát, nagy dolgokat el tud érni.
2022. aug. 11. 23:03
10/19 anonim válasza:
Elhiszem és teljesen meg is értelek, de akkor is tarts ki és ne hagyd magad lehúzni. Ha nehéz, gondolj a gyerek érdekeire. Keress egy jó ügyvédet, ő majd felvilágosít a lehetőségekről és hogy mi jár neked, mibe érdemes belemenni, hogy hamarabb vége legyen, de azért te se járj rosszul, ilyenek.
Szüleidhez nem tudsz visszaköltözni ideiglenesen, amíg nem lesz elég pénzed az albérletre? Az lenne a legkézenfekvőbb megoldás. Ha nem, más rokon vagy barát?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!