Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a számomra és a gyerekeim számára a legjobb a válás kapcsán?
3 gyerekünk van: első gyerekünk 4 éves, a második és harmadik gyerekünk másfél évesek.
Megcsalt a régi munkatársammal, amiatt lesz a válás.
Vettem fel 3 millió forint hitelt, hogy el tudjak költözni a gyerekekkel (bútorok, költöztető cégnek fizetni, stb.), mert övé a ház, és nekem nincs ott keresnivalóm. Van egy 190 nm-es ház az ő nevén, a házasságunk előtt vette.
500-600 000 forint a nettója (nyáron a 700-at is meghaladja).
Augusztus közepétől kezdek a munkahelyemen, és mivel egyedül vagyok velük, így csak 6 órában (pénteken 4 órában) fognak alkalmazni saját kérésemre. 450 000 forint körül lesz a fizetésem, csak az albérlet 120, nem beszélve a hitelről. Mivel a gyerekeit se nézi semmibe, és a gyerekeket is megalázta azzal, hogy engem megcsalt, kirakott, így a legtöbb réteg bőrt le akarom róla húzni.
120 000 forintot akar fizetni a 3 gyerekre, ami semmire nem lesz elég. Főleg hogy az ikrek koraszülöttek voltak, és az egyiknek gyógytornára és fejlesztésre kell járnia.
gratulálok a döntésedhez, a nehéz, de méltóságteljes utat választottad
jó válóperes ügyvédet kell keressél, ő tudni fogja, hogy milyen gyerektartásra van esélyed. 3 gyerek, úgy, hogy az egyik beteg, és jól kereső, vagyonos apuka valószínűleg több, mint 120 lesz a vége
illetve a háasság során szerzett vagyontárgyak elosztása ahol még szerezhetsz pénzt
Az ő átlagjövedelme felét kérd a biróságon.Ami kb200000-250000Ft
Mást igazából nem kérhetsz.
Az ő körűlményeit ismerve a120000ezer röhelyes összeg.
De a megalázással kapcsolatban nem értek egyett téged megalázott a gyerekeket nem!
A gyerekek ellen a felelőtlen viselkedésével és a kicsinyes tartásdíjjal vétett.De nem alázta meg őket.
Tudom nem vigasz de ebből az apatipusból sok van.
Majd a gyerekek maguk kútfőjük álltal megismerik és mondhatnak vèleményt róla.De ezt a véleményt sem te befolyásod alapján!
Amít viszont a házra költöttetek a közös évek alatt butórt berendezést autót vettetek annak a fele megíllet téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!