Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom melyik férfi az igazi és ki lesz a legjobb ap aa gyerekeinknek?
Szerintem az első pont annyira tud megváltozni, mint amennyire a másodikkal meg tudtok oldani bármit. :)
Úgy értem, ha ezt komolyan gondolod a másodikkal, akkor azt is gondolhatnád, hogy megváltozhat az első.
Nekem úgy tűnik kellene adnod még egy kis időd a második kapcsolatnak, mert ha nagyon friss, akkor lehet még nem szállt le a lila köd, és rossz döntést hozol. Esélyes, hogy egy harmadik lesz majd a nyerő, nem gondolod?
Az a férfi aki eszközként tekint az adott nőre, amikor a nő lép vagy lépni akar, átváltozik ma született báránnyá, és mindent amit a nő akar azt meglépi. Ne félj, visz minden hova stb. Aztán eljön az idő mikor ismét nyeregbe érzi magát, és vissza áll ugyanarra, ami egykor a problémát okozta, csak éppen már te nem tudsz lépni, mert egy-két gyerek ott lesz mögötted.
1000 férfiből 1 tud megváltozni. 1. De az is csak akkor ha sok sok év (5-10)múlva visszakaphatja azt a nőt, aki valóban a mindent jelentette számára.
Az exed nyilván nem véletlenül az exed.Hiába ugrasz vissza egy bizonyos részhez,ha ugyanaz ismétlődik mindig.A hibák és a problémák éppúgy előjönnek,ha visszamész hozzá.Megváltozni már nem tud,ha eddig sem tette.
Az új pasiért meg ne tedd már most tűzbe a kezed,mert simán csalódhatsz még benne is.Ne tervezz jövőt,csak a már szabad alapoznod!Tudom,ezeken mentem át mostanában én is.
nemtudom feltűnt-e, hogy valakinek, hogy anyagiak akadályozzák a második kapcsolatát...
szerintem ez rossz hozzá llás, anyagiak alapján soha ne válassz párt mert az változhat, nem úgy mint a viselkedés stb.
*anyagiak akadályozzák a második kapcsolatát..
Egészséges embereknél sosem akadályozzák az anyagiak a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!