Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhat egy nő válás után férj nélkül? Egy
közalkalmazotti fizetésből lehetetlen megélni! De ha
elromlott köztünk végképp minden, ez nem lehet
visszatartó erő, vagy mégis?
21/31 A kérdező kommentje:
Budapesten élünk panelban, aminek a fele hitel
szülők 200km-re
Érdekes, én is tanár vagyok, lakáshitelem is van, mégis megélek.
2010. szept. 19. 19:55
23/31 anonim válasza:
Mindenre van megoldás...
Csak sokaknak nem tetszik ha nincs meg azuk, amit szeretnének. Pedig ha valaki nem gazdag, akkor bizony az igényekből engedni kell. Engem is anyum nevelt, és soha nem álltunk jól. De látod... Ha nem lenne barátom, aki eltart, akkor is talpon maradhatnék, csak kevesebbel mindennel kellene beérnem. Mert azért nem mind1, hogy főzöl azt, amit a pénztárca megenged vagy étterembe jár valaki, és kismillió ilyen példa van még.
És mint a válaszokból láthatod, sokaknak sikerült hasonló fizetésből megélniük..
2010. szept. 19. 20:01
24/31 A kérdező kommentje:
akkor ez szuper! tehát fizethető belőle lakás, rezsi, kaja...végülis erre voltam kíváncsi, köszönöm szépen
sokan írtak lenéző választ a kérdés miatt....de én tényleg csak kíváncsi voltam..honnan tudnám milyen egyedül, amikor még nem próbáltam?? egyetem alatt koliban laktam, utána rögtön összeköltöztünk...
Én a hitel miatt azért óvatos lennék... nem mindegy, hogy mekkora az a hitel. De ha tanár vagy, akkor tudsz különórákat adni, az már egy fokkal jobb.
2010. szept. 19. 20:39
Ezért nem árt ha valaki pár évig él egyedül és a szülei gyerekéből nem a férje gyerekévé válik rögtön... Azt tudod hogy kb. mennyi volt a rezsitek, mennyit költöttetek kajára, ruhára, amire kell. Ezt tudod viszonyítani hogy kisebb lakás, egy személyre kaja. Hát kislány, fel kell nőnöd, de menni fog.
2010. szept. 19. 20:42
Nagyon szomorú, hogy csak a pénz az, ami a férjedhez köt. Ha tényleg így van, akkor nagyon csúnya dolog tőled, hogy ezért vagy mellette. Gondolj egy kicsit az ő helyébe is bele, milyen dolog az, hogy csak a pénzért szeretnek valakit. Legyen benned annyi becsület, hogy kilépsz ebből a kapcsolatból. Hidd el meg lehet élni közalkalmazotti fizetésből is. Ne akarj nagy lakást, csak minigarzont kis rezsivel, és próbáld az igényeid a lehetőségeidhez igazítani.
2010. szept. 20. 06:44
Sokan hitték azt, hogy nem lehet gyerekük, aztán egy másik férfi mellett mégis teherbeesett az orvosok által meddőnek kikiálltott asszony. Rengeteg ilyen eset van, úgyhogy már csak ez is egy ok arra, hogy lépj. Ha csak az anyagiak tartanak vissza akkor ez nagyon nem szép dolog tőled.
2010. szept. 20. 06:51
Nűvérem tanitói feiztéssel két gyereket nevel. Egyedül. Mi itt a kérdés?
2010. szept. 20. 08:31
30/31 A kérdező kommentje:
Nos a kérdés az, amit te nem tudsz, de mások igen...ezért kérdezed meg őket....
Kapcsolódó kérdések: