Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálhat egy nő válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhat egy nő válás után férj nélkül? Egy közalkalmazotti fizetésből lehetetlen megélni! De ha elromlott köztünk végképp minden, ez nem lehet visszatartó erő, vagy mégis?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 16:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
49%

Túl sok a válás, és az okokat nehéz megérteni

Két ember megszereti egymást, ott vannak olyan pozitívumok, ami egyben tudja tartani a kapcsolatot. De ápolni kell a kapcsolatot.A közös életben rengeteg olyan esemény,hatás történik,ami erősíti a kapcsolatot.Pusztán észre kell venni a társunkban a szépet, jót, és ezt éreztetni is kell vele.

Akiknek ez sikerül, biztosított a boldog időskor.

2010. szept. 19. 16:42
 12/31 anonim ***** válasza:
64%

1 ember 1 közalkalmazotti fizetésből meg tud élni.. gondolom a férjed jól keresett és hozzászoktál. De én nem is értem azokat az embereket akik azért mennek férjhez h jól éljenek, aztán elkényelmesednek... Önálló személy vagy, egyedül is érvényesülni kell.

A válást amúgy sajnálom:( de eszedbe ne jusson azért keresni vkit hogy jobban élj..

2010. szept. 19. 17:06
 13/31 anonim ***** válasza:
65%
Lehet, hogy én voltam vak... de nem esett szó arról, hogy van-e gyerek... ha van, akkor úgyis kapsz gyerektartást jobb esetben. Ha nem, akkor meg bocs, hogy ezt mondom, de ez csak hiszti. Nálam a megélni az azt jelenti, hogy van az embernek fedél a feje fölött meg nem éhezik. A többi (saját lakás, kocsi, buli, mozi, színház, könyv, új ruhák) már csak kellemes plusz. Ha meg azon filózol, hogy a férjed mellett maradsz, akit már nem szeretsz, csak azért, hogy jobban élj...
2010. szept. 19. 17:20
 14/31 anonim ***** válasza:
64%

Ha van lakásotok, annak a fele a Tiéd. Némi kölcsönnel vehetsz magadnak egy olcsóbbat, aminek az egyik szobáját kiadhatod. Igy meg van a törlesztés+ a rezsi egy része.

Én így csináltam. Működik. Pedig két iskolás gyermekem is van. Igaz nyaralásra, ruhákra, extrákra nem telik, de nem is kerülgetek egy nem szeretem embert. Ráadásul albérlőnek egy főiskolás lányt választottam , aki még segít is ha esetleg kell. Amúgy nagyvárosban élsz, vagy kisebb településen?

2010. szept. 19. 17:33
 15/31 anonim ***** válasza:
53%

Ez azért ennél árnyaltabb. mert a lakás lehet a ffi különvagyona is, és a gyerek a gyerektartásnál sokkal többe kerül :( arról nem is beszélve, hogy általában a ffiak nem fizetik azt rendesen, de mindegy.

másodállást javasolnék. milyen közalkalmazott vagy? tanár? ha eü-i vagy, akkor otthonápolást, szociális gondozást el lehet vállalni privatim. mindenképp ez a megoldás, és akkor egy nagyon olcsó kis albérlet talán belefér. Ha a férjed tényleg tehetős (bár erről nem szólt a fáma, vagy én maradtam le róla), akkor talán sikerülhet megegyezni vele, hogy vegyen neked lakást. Láttam már ilyet.

2010. szept. 19. 17:40
 16/31 A kérdező kommentje:

nem a pénzért mentem férjhez, hanem mert szerettem a férjem

10 éve vagyunk együtt... nincs gyermekünk, mert nem lehet..most akarnánk/akartunk volna örökbefogadni

hiába teszek bármit nem hajlandó kapcsolatot teremteni velem, vagy megbeszélni...ül a sarokban, magába fordulva...semmi reakció, kommunikáció felém..nem tudom mi a baj....

2010. szept. 19. 18:32
 17/31 anonim ***** válasza:
90%
Egyedül meg lehet élni. Én is közalkalmazott vagyok, lakást tartok fenn, rezsit fizetek, lakáshitelt. Nem mondom, hogy dorbézolok a fizetésemből, de megélek. A férjed nem depressziós? Kb. annak a tünetei IS lehetnek amiket leírtál.
2010. szept. 19. 18:38
 18/31 A kérdező kommentje:

nem tudom...nem mond semmit...

és sajnos minden intimitás hiányzik a kapcsolatunkból

kb 1 éve lassan, hogy max havi 1-szer vagyunk együtt, esetleg 2-szer és akkor is csak eljut és elalszik...annyi....

nem tudom mit csináljak...hiába próbálok közeledni felé, falakba ütközöm....

2010. szept. 19. 18:45
 19/31 A kérdező kommentje:
tanár
2010. szept. 19. 18:45
 20/31 A kérdező kommentje:
mindketten diákok voltunk amikor megismerkedtünk és most is csak átlagos életünk van. férjem informatikus, így természetesen többet keres, mint én...de nem milliomos...családja ugyanúgy szegény, mint az enyém
2010. szept. 19. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!