Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyit számít a házasélet?
Figyelt kérdés
Baráti társaságokban, szomszédoknál egyre többet láttam az elmúlt években, hogy ha a feleség nem akar aktív házaséletet élni, előbb-utóbb megcsalják, sőt az esetek nagy részében el is válnak tőle. Hát ez most velem is megtörtént. Válunk, mert a férjem a szeretőjét választotta. Tényleg csak ennyin múlik minden? Ha a feleség már klimaxol, nincs libidója, küzd vele, de nem megy, akkor ennyi volt? Le lesz cserélve egy fiatalabbra, aki jobban bírja a tempót? Akkor már nem számít semmi, se gyerek, se ház, se hitel, se 20 közös év, csak a szex van? Tényleg leredukálódik a döntés erre az egy dologra, hogy legyen szex?2022. jún. 2. 15:51
31/31 anonim válasza:
A férfi az úgy működik, hogy vagy van rendszeres szex, vagy inkább bár ne lenne. Havi 1-2 az arra jó hogy utánna 2-3 napig rendben legyen a zsák, de a többi 25 napon szenvedni fog. Ezt a 25 napot, vagy megoldja magának, vagy keres valakit akivel meg tudja oldani. A férfi (99%-ban) bizony így működök. Tudom, tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!