Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyit számít a házasélet?
Hát, én azért remélem, hogy a szex, ha mindennél nem is, de a hitelnél azért értékesebb lesz mindig.
Nézzük miket hoztál fel, magad mellett:
Gyerek. Az nem te vagy. Nem őt cserélte le, hanem téged. Haladjunk is tovább.
20 közös év. Az a MÚLT. Nyilván fontosabb az, hogy a következő 20 milyen lesz. Az egód biztos mást mond, de legyünk reálisak. Simán benne van a pakliban, hogy a következő 20 jobb lesz az új nővel, akkor is, ha az eddigi 20 se volt rossz veled. Ez lutri, de múltat hasonlítani a jövővel, logikátlan. Azt nem tudja eldobni, már megvolt.
Ház. Hát, nem tudom, én nem lennék boldog, ha a párom egy ház miatt szenvedne velem végig még 20-30-40 évet. A ház az ház, szintén ne hasonlítsuk emberhez.
Hitel. Ld.előző pont, csak még rosszabb.
Szóval lássuk, mi az, amivel TE többet nyújtasz, mint a másik nő? Nem a gyerek, a ház, meg a hitel. TE magad. Kedves vagy? Házias? Jószívű? Vicces? Na, ezeket mind tudhatja más is. Talán ő is. Mi az, amivel ő többet nyújt nálad? Szerelem(beléd már nyilván nem szerelmes 20 év után.) Szex.
Bocs, de nyilván azt választja, akivel jobban jár.
26 válaszát kiegészítve.
Belehaltál volna, ha mondjuk a havi 1-2 alkalom mellett heti 1* 2* szer lesopd, vagy kiverd neki változatos pózokba? Elhiszem hogy klimax (ami nagyon gyenge kifogás), de ezer más lehetőség is van egy férdi kielégítésére. Lehet hogy az a havi 1-2 is kb annyi volt hogy "gyere tedd be, töröld meg ha vlgeztél és hagyj aludni".
Ez nem sárdobálás a részemről, inkább magamnak szól 30 éves férfiként hasonló cipőben.
Nem csak a szex volt a gond, ha csak az lett volna nem lép le a szeretővel, nem belé lesz szerelmes.Félre lépett volna, de nagyon titokban, és érzelmileg nem mást választott volna.
Klimax kifogás tényleg.Érzelmileg távolodtatok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!