Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg ennyit számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyit számít a házasélet?

Figyelt kérdés
Baráti társaságokban, szomszédoknál egyre többet láttam az elmúlt években, hogy ha a feleség nem akar aktív házaséletet élni, előbb-utóbb megcsalják, sőt az esetek nagy részében el is válnak tőle. Hát ez most velem is megtörtént. Válunk, mert a férjem a szeretőjét választotta. Tényleg csak ennyin múlik minden? Ha a feleség már klimaxol, nincs libidója, küzd vele, de nem megy, akkor ennyi volt? Le lesz cserélve egy fiatalabbra, aki jobban bírja a tempót? Akkor már nem számít semmi, se gyerek, se ház, se hitel, se 20 közös év, csak a szex van? Tényleg leredukálódik a döntés erre az egy dologra, hogy legyen szex?
2022. jún. 2. 15:51
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos a klimax óta a libidóm kb nullára csökkent, voltam több dokinál is, a helyzet nem igazán javult. Ennek ellenére volt szex otthon, tény, hogy nem annyi mint régen, lecsökkent havi 1-2-re. Érezhettem volna, hogy baj van, de a férjem sose mondta egyébként, hogy neki ez kevés, vagy gondja lenne, ezt leszámítva jól éltünk. Mondjuk nem tudom mit tehettem volna, ha azt mondja, hogy elégedetlen, mert így is megpróbáltam mindent, gyógyszert is szedtem, nem volt hatásos. Egyszerűen nem kívántam a szexet, de a havi 1-2-nél próbáltam odetenni magam, hogy neki mindenképp jó legyen. 54 vagyok, nem tudom lesz-e ez még valaha jobb...

3: "Neked elég lett volna ahhoz, hogy magad mellett tartsd, ha minden mást megadsz neki, érzelmet, gondoskodást, figyelmet, nyilván ezek is elmaradtak." Nem, ezek nem maradtak el. Még 20 év után sem.

Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem mentegetni akarom magam, tudom, hogy én is hibás vagyok, csak nekem felfoghatatlan, hogy emiatt ment szét a családunk.

2022. jún. 2. 17:18
 12/31 anonim ***** válasza:
92%
Nemcsak a szex volt a baj itt! Ez a folyamat rég elkezdödött szex ide vagy oda,más is van itt,aminek szerető lett a vége!
2022. jún. 2. 17:41
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

11-es Biztosan nem a szex volt az ok, ha havi 1-2 alkalommal együtt voltatok, gondolom ő is hasonló korú, akár idősebb!

Abban a nőben meglátott mást, valami többet. Ha őt kérdeznéd, valószínűleg nem tudná megfogalmazni, hogy mi az, de ha a válásig eljutottatok, akkor nyilván az érzelmei már hozzád nem kötődnek.

2022. jún. 2. 17:48
 14/31 anonim ***** válasza:
13%
Ne hibaztasd magad. Megcsalnak szepeket, csunyakat, szorgalmas hazias not es karrierista dolgozot is, szegenyt es gazdag not is, szexelo es nem szexelo not is, hireset is, nem hireset is. Rovid kapcsolatban, hosszuban is. Nem ezen mulik. Hanem foleg a lehetosegeken mulik illetve azon hogy mennyire allsz a pasi felett kulsoven,mindenben hogy ne merjen kockaztatni. Pl. 20 evvel fiatalabb noket kevesbe mernek megcsalni mert felnek nem kapnak masikat.
2022. jún. 2. 17:56
 15/31 anonim ***** válasza:
32%
A merevedèsi zavaros/impotens fèrjeket is elkezdik előbb-utóbb csalni egy (àltalában) fiatatal fickóval.
2022. jún. 2. 17:56
 16/31 A kérdező kommentje:
Férjem 45, én 54 vagyok. A barátnője 39. Ő állítja, hogy szerelmes a nőbe, elhiszem, hogy így érez, de ettől még nem könnyebb elviselni, elfogadni a helyzetet. Mást nem hozott fel nekem "hibaként", csak a szexet, meg hogy "elfáradt" a kapcsolat.
2022. jún. 2. 18:21
 17/31 anonim ***** válasza:
74%
Csak a szokasos, ferfiak 40 felett lecserelik a feleseguk egy 10-15 evvel fiatalabbra
2022. jún. 2. 18:41
 18/31 anonim ***** válasza:
71%
9 év az rengeteg. Itt nem a szex a fő gond szerintem. És nem várhatod el hogy így élje le az életét boldogtalanul.
2022. jún. 2. 18:42
 19/31 anonim ***** válasza:
83%
Az elfáradt a kapcsolat, az kb. mindent is jelent. Igen a szex is ennek része, ha 9 évvel fiatalabb nálad, akkor mindig is benne volt a levegőben, hogy bármikor elfejlődhettek egymás mellett. Erre nem tudom miért 20 év, és szakítás után ébredsz rá!
2022. jún. 2. 18:52
 20/31 anonim ***** válasza:
24%
54 éves nő már azért nagymamás, (plusz szex sincs) egy 45 éves férfi meg a csúcson van és dugni akar.
2022. jún. 2. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!