Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ez így? Ennek nem szoktak örülni a pasik?
Figyelt kérdés
Hello! 25 hetes terhes vagyok és a férjemmel a szexuális életünk megfogyatkozott, ami valamilyen szinten érthető is. Alapjáraton nagyon szűk vagyok, de most terhesen főleg a kevés szex miatt, szinte mint egy szűz tini lány, pedig 32 éves vagyok. Az életemben megfordult bőven férfi, de így se tágultam ki. Tegnap rákérdeztem, hogy miért nem akar szexelni, mire azt mondta, hogy felesleges 2 percre, mivel a szűkösség miatt eléggé hamar elmegyünk. Ti férfiak, nem örültök ha szűkebb egy nő? Kellene aggódnom? Nekem nagyon hiányzik már a szex, baba előtt heti 6 napot nyomtunk, naponta többször is. Hogy bírja ki..?
Előre is köszönöm!
2021. máj. 8. 06:39
1/14 anonim válasza:
Sztem vagy valahogy megoldja, vagy megcsal, vagy nem kivanja az anya tested
2/14 anonim válasza:
Ő egy gyorstüzelő csak hárítja magáról.
Ettol fuggetlenül biztos, hogy nem ez miatt ódzkodik a szextől
3/14 A kérdező kommentje:
2: baba előtt bírtuk órákig, szóval nem gyorstüzelő. :)
2021. máj. 8. 06:59
4/14 anonim válasza:
Sok pasi gondolja úgy, hogy ezzel árthat a babának, pedig tudjuk hogy nem. Egyébként előtte is gyorstüzelő volt vagy csak mióta állapotos vagy?
5/14 A kérdező kommentje:
1: talán az utolsó lehet a gond, mert egyszer kérdeztem, hogy sexy vagyok-e, amikor azt mondta, hogy ekkora hassal nem lehet egy nő sexy , hanem cuki...
2021. máj. 8. 07:01
6/14 A kérdező kommentje:
Kijavítva a kérdésem: baba előtt órákig is tudtunk sexelni, nem volt gyorstüzelő! 😂
2021. máj. 8. 07:02
7/14 anonim válasza:
Akkor megfejtettük. Nem kíván a külsőd miatt.
8/14 anonim válasza:
#7-es miért van lepontozva? Ez az igazság. A megváltozott tested miatt nem kíván. Érthető.
9/14 anonim válasza:
Elárulod kérlek, miért baj ha szükösség miatt mindketten gyorsan elmentek? Nem ez a szex lényege, hogy mindkettőtöknek jó legyen?
10/14 A kérdező kommentje:
9: nekem nem probléma, neki az ezekszerint.
2021. máj. 8. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!