Mit vegyek egy 2 éves kislánynak ajándékba? Minek szoktak örülni?
Figyelt kérdés
Szeretnék valamivel meglepni egy kislányt, de egyáltalán nincsenek a környezetemben gyerekek, ezért fogalmam sincs, minek örülnek ilyen korban. Ha tudnátok tippeket adni, azt nagyon megköszönném!2013. szept. 9. 09:58
1/8 anonim válasza:
Elsősorban a szüleit kéne megkérdezni, hogy milyen játékai vannak már, nehogy vegyél valamit, ami már van. Amúgy az én 2 évesem imádott babázni, szóval ha veszel egy babát, amit lehet cumisüvegből etetni, már jó vagy. 2 évesen imádott a lányom ugráló csacsival is játszani, zsírkrétázni, vízfestékkel festeni, maszatolni, kicsi, 6 db-os puzzelt kirakni.
2/8 anonim válasza:
ja és ami lemaradt, imádott és a mai napig imád főzőcskézni. Ahhoz is lehet rengeteg jó cuccot kapni a játéküzletekben.
3/8 anonim válasza:
Az én lányom is imád "rajzolni" zsírkrétával, ebből soha nem lehet elég, mert nagyon hamar törik. Szeret babázni és főzőcskézni is. Szereti a telefonokat, hangokat adó, zenélő mindenféle telefont lehet már kapni. Szereti a könyveket, főleg az állatosokat, rengeteg képpel. Vannak direkt kicsiknek való leporellók.
4/8 anonim válasza:
az én kislányaim imádják a csecse becséket.
kis csajos kütyüket,,,
5/8 anonim válasza:
Az én kislányom is imád főzőcskézni, kirakózni, könyveket lapozgatni, főleg az állatosak a kedvencei.
De nála egy Hello Kittys ruha is telitalálatnak bizonyulna.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket! :) A szüleit nem szeretném megkérdezni, mert nekik is meglepetés lenne, hogy küldök nekik és a gyerekeknek is csomagot.
2013. szept. 9. 13:42
7/8 anonim válasza:
Az én lányom ennyi idősen pónifüggő volt :)
Sztem egy kislánynál ezzel nem lehet melléfogni. (És minden árkategóriában van.)
8/8 anonim válasza:
Lányom szereti a lego duplot és abból is van mindenféle csajos készlet is, ráadásul az áruk is elég széles skálán mozog, eldöntheted melyik felel meg neked legjobban.
Ez a könyz most a kedvencünk, rengeteg kép és sok pici részlet, amiről órákig lehetne beszélgetni:
Gyurma, matricáskönyv, fa kirakó (12, 24 darabos),
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!