Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mért nem örül Németország...

Mért nem örül Németország szívből a góljainak, mind ahogy szoktak egy gólnak örülni?

Figyelt kérdés
elgondolkodtató

#öröm?
2014. júl. 8. 23:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert NÉMETEK :D

Majd valamelyik gasthausban lerabolnak par tucat liter sört,majd ott.

2014. júl. 8. 23:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert sportszerűek, és nem fogják minden eszközzel megalázni a brazilokat. A játék pont elég.
2014. júl. 9. 00:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kettőt találhatsz:

Egyik, hogy közel sem olyan nagyképűek mint az ellendrukkerek szokták hajtogatni. Minden meccsüket láttam 2002 óta, mellette 2006 óta minden Bayern meccset és nagyon elvétve történik olyan, hogy nagyképűen nyilatkoznak. Épp ellenkezőleg, elismerően beszélnek mindig az ellenfelekről.

A másik, hogy szeretnék élve elhagyni a stadiont és nagyon remélem, biztonságban fognak megérkezni a szállásukra, mert ezektől a gyerekrabló, fosztogató drogosoktól minden kitelik...

2014. júl. 9. 00:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Gól Infláció történt, ha sok van vmiből már veszít az értékéből XD
2014. júl. 9. 11:04
 5/7 A kérdező kommentje:
na de ez elsőnél sem volt az a nagy öröm....
2014. júl. 9. 11:17
 6/7 anonim válasza:

Olvastam a nyilatkozatát az edzőnek és nagyon szimpatikus volt. Kb azt mondta, hogy nagyon örülnek, de nem kell elszállni és hogy együttérez a brazil edzővel, nekik is volt egy olyan vb(?) meccsük, amit hazai német földön elveszítettek. Nekem tök szimpi, hogy nem akar még egyet rúgni az amúgy is földön fekvő brazilokba.

Különben meg ha nézted a meccset akkor láthattad, hogy a játékosok eszméletlen örültek a gólöknak, nem kevésbé a szurkolók. Egyedül az edző volt higgadtabb.

2014. júl. 9. 12:24
 7/7 A kérdező kommentje:
néztem,de láttam már jobban is örülni játékosokat a gólnak
2014. júl. 9. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!