Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó ez így? Ennek nem szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ez így? Ennek nem szoktak örülni a pasik?

Figyelt kérdés

Hello! 25 hetes terhes vagyok és a férjemmel a szexuális életünk megfogyatkozott, ami valamilyen szinten érthető is. Alapjáraton nagyon szűk vagyok, de most terhesen főleg a kevés szex miatt, szinte mint egy szűz tini lány, pedig 32 éves vagyok. Az életemben megfordult bőven férfi, de így se tágultam ki. Tegnap rákérdeztem, hogy miért nem akar szexelni, mire azt mondta, hogy felesleges 2 percre, mivel a szűkösség miatt eléggé hamar elmegyünk. Ti férfiak, nem örültök ha szűkebb egy nő? Kellene aggódnom? Nekem nagyon hiányzik már a szex, baba előtt heti 6 napot nyomtunk, naponta többször is. Hogy bírja ki..?

Előre is köszönöm!

2021. máj. 8. 06:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit.
2021. máj. 8. 08:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kíván, megoldja máshogy.
2021. máj. 8. 11:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem meg az a bajom, hogy alig tudok elmenni.
2021. máj. 8. 17:50
 14/14 anonim ***** válasza:

De örülnek, hogyha a csajban nem lehet harangozni, de annak se örülnek, ha feszítő vassal kell kitágítani.

Az exeimet kérdezve a szűkösség náluk azt jelenti, hogy tud szorítani, ha kell.

2021. máj. 9. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!