Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy váljunk el így, ha ennyire "ellenáll"?
Ha nem akar válni, akkor add be saját magad a válókeresetet, neki nem kell beleegyeznie. A közös szerzemény fele meg ját neked, nem úgy megy, hogy neki nincs kedve kifizetni a részedet.
Menj be a birósági panasznapra, ott mindenben segitenek, megirják neked a keresetet is.
ha valóban szeret, akkor hagy elválni téged, és nem akarna neked rosszat azzal, hogy ráderőszakolja magát, amitől te nem vagy boldog.
ha nem egyezik bele, akkor is válj el tőle, ha nem szeretnél vele egy házasságban élni.
ha szeret, megérti.
köszi, persze, tudom el lehet válni, de én úgy gondoltam h megbeszéljük a gyereket, láthatást, mindent felnőtt emberként! egyik pillanatban érti, aztán meg nem akarja.....
nem szeret, mondani annyira egyszerű, de inkább azt a kényelmet szereti amit nyújtok neki!
Beadod a válópert és a vagyonmegosztást és pont.
Nem kell a férjed beleegyezése.
Úgyis csak úgy tudtok elválni per nélkül, hogyha a vagyonmegosztásban is meg tudtok egyezni...
"nem szeret, mondani annyira egyszerű, de inkább azt a kényelmet szereti amit nyújtok neki!"
pont erre gondoltam.
ja, ne főzz rá, ne moss rá stb.
ha eszik a kajából, szólj rá
ok, köszönöm a tanácsokat, ma megint előállok neki, h beszéljük meg mi legyen a házzal és döntse el végre, ha nem megy akkor sem hagyom annyiban, már lépnek kell ez nem állapot!
a kajából épp azért eszik mert nekem a pénzem a lakáshitelre megy el, így közös kasszára kényszerülünk és közös ételre, node ez a legkisebb gondom, mert inkább anyucinál eszik, meg nem is tudom h hol.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!