Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez csak szerintem szemétség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem szemétség?

Figyelt kérdés

“Legalább a gyerek miatt próbáljuk meg”

Ha miattam vagy akárcsak miatta nem kell, akkor csak szerintem nincs értelme békülgetni? Ha nem kellek akkor válni kell és kész.

#A gyerek miatt #Csak a gyerek
2022. máj. 29. 10:24
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem megy akkor be erőltessd el kell válni
2022. máj. 29. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Nem szemétség. Lehet, hogy egymást már nem szeretitek, de a gyereket (ő) még igen. Lehet, hogy csak kifogás, és ő akar békülni.
2022. máj. 29. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak és kizárólag a gyerek miatt felesleges szerintem.

De lehet, hogy nem csak azért akar békülni. Beszéljétek meg.

2022. máj. 29. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez netto érzelmi zsarolás, a gyereket felhasználni. Amellett meg semmi értelme.

Ha ti ketten nem tudtok egy normális, boldog, érzelmekre alapuló kapcsolatot folytatni, akkor a gyerek miatt sem fog menni. A gyereknek sem tesz jót ha ridegséget lát példának, vagy veszekedéseket, de az sem, ha képmutatást.

Ha egymásért nem tudtok együtt lenni őszintén, a gyerekért nem érdemes erőltetni. Őt tudjátok szeretni külön külön is. Így mind boldogabbak lesztek, a gyerek pedig megszokja.

2022. máj. 30. 00:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Először nálam is ezzel próbálkozott. Most zajlik a gyermekelhelyezési per. Mindenáron váltott gondoskodást akar, a gyerekeket próbálja ellenem hangolni, és legutóbb azzal bírt bepróbálkozni, hogy neki feleség kell, ahhoz, hogy a gyerekekkel elbírjon. Így akart "visszahódítani". Észre sem vette, hogy ezzel csak annyit közölt, szüksége van rám, hogy folytassam a cselédmunkát mellette. Kifejtettem, hogy ha annyira engem hiányol az életéből, akkor dobjon már be valamit, amiből kiderül, hogy miért is szeret, ahelyett, hogy arra panaszkodik, hogy neki kell ellátni a feladataimat a távollétemben. És nem érti. Mondtam, hogy nem baj én tök jól bírom nélküle is, élünk vígan a gyerekekkel és nincs gondom a plusz feladatokkal nélküle. Úgyhogy köszi, kihagynám a lehetőséget.
2022. szept. 28. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!