Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gonosz exet hogyan kezelitek?
Van egy volt férjem, akivel szét mentünk már 8éve és nem hagyj békén engem folyton kamu facebookokon nézegeti a profilomat, és gmail-en irogat nekem leveleket amikben be szólogat nekem, kötekszik velem, és le rongálja az önbizalmamat az életben és a lelki egészségemet. Tenyérbe mászóan flegma és bunkó egy barátja sincsen neki, akik voltak is csak kihasználták őt.
Ahelyett hogy magába nézne hogy miért bántak így vele az emberek rajtam töltötte azt is ki, hogy az utolsó barátja is csak kihasználta őt, és rajtam gunyolodott, iszonyatósan rosszindulatú.
Mindenhol le van nekem tiltva, mert teljesen egy gonosz ember, és csak levelet tud nekem irni de igazából az is zavar mert nem felejtett el, és nem lépett tovább ő csak gonoszkodik és a múltban él.
Nem a te dolgod, hogy tovább lép-e, vagy sem. Csinálj új e-mail címet, ne legyen nyilvános sehol, csak az tudjon róla, akinek muszáj. Facebookon be lehet állítani hogy ne írhasson neked akárki. Állítsd be. Ha valahogy mégis átjut, olvasás nélkül töröld, és kész.
Feljelentened konkrétan felesleges, mert nem fognak vele foglalkozni. Tanuld meg teljesen ignorálni, és éld az életed.
Ignorálni kell. Miért olvasod a leveleit? Gmail-en is le lehet tiltani.
Én sem igaznán értem minek foglalkozol vele.
Tiltás-törlés. Ha ír valami profilról még jelenteni is kell mint kamuprofilt. Gmail-en meg lehet szűrőt beállítani.
Kb annyi idő lenne ezeket megtenni, amennyi időbe ide került kiírni ide ezt a kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!