Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás esetén mit lehet csináln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás esetén mit lehet csinálni olyan férjjel,aki válás előtt az összes céget és cégvagyont másra íratta?

Figyelt kérdés

Magát minimálbéresre visszajelentette,házon kívül semmi közös vagyununk nincs.

Én háztartásbeli vagyok,most hogy válunk semmire nem ad pénzt csak kajára,még ügyvédre sincs.

Az ő ügyvédje fogja az ügyet vinni válaskor.

2022. ápr. 19. 11:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ki akart válni? És miért?
2022. ápr. 29. 08:43
 22/29 anonim ***** válasza:
68%

21;a kérdés szempontjából lényegtelen.

20;büszke lehetsz magadra. Ja,nem. Tuti a helyébe vennék fel egy jó kis kölcsönt amit utana nem fizetnék,hagy terheljék a cégre.

2022. ápr. 30. 05:14
 23/29 anonim ***** válasza:
23%

Persze majd jószívűségből adni?

Hülye lenne én is ezt csinálnám.

Ezek a nők hüly K azt hiszik hogy csak bele ülnek a jóba aztán irányít ha még nem jó lelép válás rengeteg pénz.Hàt nem! Rájönnek majd hol a helyük!

2022. ápr. 30. 05:22
 24/29 anonim ***** válasza:
49%

22: Pár megjegyzés..

Ha a cégből részesedést kapna, akkor az alábbi esetek fordulnának elő akár a válás után is, mondjuk 10 évvel:

- Férj uj ötlettel áll elő az új ötlete hasznát válás után 10 évvel kapná az ex assszony is.

- A férj hitelt vesz fel több millió értékben, ezzel fejleszti a céget.. A hitel fedezetét a férj adja akár az új párjával közösen szerzett lakás kockáztatásával, míg az ebből származó nyereségből az ex asszony is részesedik.

Ezek ha szerinted helyénvaló dolgok, akkor nincs hozzáfűzni valóm.

Hozzászólásoddal kapcsolatos örömöm oka:

- Gózöd sincs hogy hogyan működik egy cég, mi a cégtulajdon, mi a cégvagyon, és mit jelent, de a gondolkodást is igyekszed elkerülni. Ez persze nem csak rád vonatkozik, hanem sok emberre, így ami párkapcsolatban szomorú (mert párunkkal megbeszélni céges dolgokat lehetetlen) váláskor annál hasznosabb, hiszen azt hiszik hogy nyertek, gazdagok lesznek és hamarabb lemegy a per).

Ezért megpróbálnál hitelt felvenni a cég tulajdonrészének kárára,és bele se gondolsz abba, hogy ki adna hitelt arra, amiből eleve nem lehet egy forintot se kivenni.

Ha van egy zsák értéktelen kacatod, a zálogház se ad érte többet mint amennyiért te értékesíteni tudnád.

... megjegyezném a párkapcsolat, házasság, nem a pénzről kellene szólnia. Egyszerűen az emberek képtelenek megérteni, és egy dolog vezérli sokukat, a másiktól elvenni. Elvenni amiért tanult, elvenni ha jó ötlete van, elvenni ha kockáztat, elvenni ha sok stressz árán sikert ér el. És elvenni a jövőjét, a hitét az igazságban és szeretben.

A házasság alatt, amikor megosztjuk az anyagi javainkat a párunkkal, akér szebb otthonba költözik, olyan kocsival jár amit nem engedhet meg magának, olyan nyaralásokra megy amiről álmodni se mert volna, ez nem JÁR hanem ezt azért kapja mert a másik szereti.

Ha ennek a kapcsolatnak vége, minden ami ezzel összeköttetésben van vége van. Nem JÁR.

Ennyi a rövid véleményem.. Természetesen léteznek dolgok, amik közösek, a 2 gyárba járó egyenlő arányban kereső fél közös lakását felezni kell. De egy cégvagyont.... Mintha egy mérnöknek, a mérnöki diplomájának az értéke feleződne, és a páztáros párja meg fél mérnökké válna a váláskor.. Vagy az egyik fél 2 idegen nyelvet beszélne és a váláskor a másik fél megkapná a német nyelvtudást, íg a másik elfelejtené.

Őrület..

2022. ápr. 30. 08:35
 25/29 anonim ***** válasza:
na itt ott zavarosan írtam, de nem lehet javítani ami rosszul sikerült.
2022. ápr. 30. 08:36
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

24,25 van igazságod neked is. Bár a stílus hagy kivetnivalót maga után,de ebbe ne menjünk bele.

Soha nem akarok elválni a Férjemtől,11 éve szeretjük egymást.

De mindkettőnknek érettségije van,ő keres 600000-et,én 200000-et. Pedig fizikailag is,szellemileg is kb egálban vagyunk munkaügyileg. Itthon enyém a háztartás,gyerekek,övé a kert.

Akkor ha válunk enyém az 1/4ed,övé a 3/4ed?

Vicces lenne.

Meg egyikőnknek sem jutna eszébe,válás esetén sem. Szépen megbeszélnénk mindent.

Pl a 4000000os autó tuti övé lenne,nem kapálóznék,jogsim sincs. Sorolhatnám. Csak azért írtam mert az aljasság ha a másikat ki akarjuk semmizni,átveréssel. Még ha otthon volt is,házasság... Nem értitek ezt a szót? Csaj nekem jelent sokat?

2022. ápr. 30. 13:45
 27/29 anonim ***** válasza:

26: az a baj, hogy megint fikció került elő, hibás értelmezés.

A probléma itt a cégvagyonon volt, illetve arról hogy váláskor nem fizet neki külön ügyvédet.

A cégvagyon még egyszer, kérlek figyelj ide:

A cég vagyon lényege hogy osztalékra jogosult lesz.

Olyan mintha te válnál a férjedtől, és ezentúl a vagyonmegosztási perben szeretnéd kérni a jövőbeni fizetésének X százalékát. (nincs gyerek írta, bele ne keverd)

Érted ? nem a múlt felezésén van a hangsúly hanem a jövőjéből kér, tehát a házasság után 30 évvel is szeretne kérni részesedést a házasság utáni 25 évvel való döntés sikereiből.

És kisemmizés, de szép szó. Elfogadom, a férje haláláig támogatja az ex feleséget, ez normális. (szerinted)

És a férjet ki fogja haláláig támogatni ? Mert házasság, jelent valamit, ha egyik irányban fontos, akkor a másikban is. Jelen esetben a kérdező mivel fogja az ex férjét a jövőben támogatni ? Erre várom a választ.

Ennyi erővel én is hívom a barátnőmet mert ő elég neves ügyvéd lett, és nekem még ez alapján kis jogalapom is lehetne mert az iskola elvégzését én pártoltam, én finanszíroztam és én ismerőseimnél volt bojtár.

Tehát akkor az ügyvédi praxisából járna nekem.

Erre írtam ez marhaság,nem, soha nem kérnék tőle semmit, soha nem hívtam fel még egy ingyen szerződés írására se.

2022. máj. 1. 07:44
 28/29 Laylah ***** válasza:
Nem kell túlbonyolítani. Van tulajdona a cégből papíron? Jár. Nincs? Nem jár.
2022. máj. 1. 10:08
 29/29 anonim ***** válasza:

26. Megint értem hidd el amit írsz.

De ketten dolgoztak meg érte. Fizesse ki belőle egy korrekt összeggel, aztán ne kapjon utána semmit. Ez így korrekt

2022. máj. 1. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!