Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén mit lehet csinálni olyan férjjel,aki válás előtt az összes céget és cégvagyont másra íratta?
Magát minimálbéresre visszajelentette,házon kívül semmi közös vagyununk nincs.
Én háztartásbeli vagyok,most hogy válunk semmire nem ad pénzt csak kajára,még ügyvédre sincs.
Az ő ügyvédje fogja az ügyet vinni válaskor.
Ezért nem kell ilyen férfival leállni, aki annyira gondoskodni akar rólad, hogy kitart. Most aztán krvára gondoskodik a tetüje.
Keress munkát.
Másik hozzászólásban írták mosni főzni takarítani bevásárolni akkor is kell ha egyedül élnel tehát az nem munka.
Igaz ezt nő írta férfi részére de gondolom ez fordítva is igaz. Akkor most mit szeretnél ?
Kapsz egy fél házat a váláskor, az is gondolom sok tízmillió forintot ér. Az nem elég? Egy kisebb lakást valószínűleg fogsz tudni belőle venni, vagy max. egy kevéske hitel felvétele mellett. Mellette még elmész dolgozni és voálá, lesz egy saját lakásod és havi bevételed is.
Nehogy már az exférjed finanszírozza azt, hogy a válás után is egész életedben ne kelljen dolgoznod.
Mit gondoltál, a férjed kötelessége még ügyvédet is fizetni neked saját maga ellen?
A fél házat így is viszed, legyen is elég ennyi.
És mit kéne tennie? Valszeg nem rajtad múlt a cégeinek vagyona, sikere. Mit szeretnél még? Kezdj el dolgozni és állj a saját lábadra.
Mi az oka a válásnak? Legalább meg is csaltad?
19: különben feleslegesen csinálta. nalam is volt cég, de ugye Kft társas vállalkozás. Tehát a fele volt az enyém, ingatlan tulajdona is van. nem akartam átiratni mert sok az illeték. A fele fele , tehát a negyede került el hozzá.
Ugye ezzel nincs szavazati joga, nincs semmi az osztalékból részesedne.
Mivel ezt is lehet optimalizálni leszavaztuk így nyugdíjas édesapám került be ügyvezetőnek. O annyit keres, hogy oszaltalekra nem marad pénz a cégben. A nyugdíjasok kevesebbet adóznak, meg az oszaleknal is jobb. Egyenes agi rokon utalva pénzt ajándékozhat adómentesen. Így végülis neki van 2 kft-ben bejegyzett tulajdona a cégjegyzékben én meg többet keresek.
Ergo édesapám tart el,fizetésem alacsony, osztalékot se kapok többet. Az egész koncepció tökéletes tulajdonképpen jobban jártam a történet végére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!