Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakoriak tudnak lenni azok a pillanatok, amikor valaki a váláson gondolkodik?
Én magam szingli vagyok és évek óta nem vagyok kapcsolatban. A házas ismerőseim azonban olykor szoktak mondani olyasmit, hogy "irigylik" az én szingli életem és hogy "bárcsak megint egyedül lennének" és hogy "addig örülj, míg szingli vagy", "a házasság nagyon nehéz tud lenni", "nagy hiba volt oltár elé vonulnom", "hiányzik a szabadságom ami volt a házasság előtt" stb...
Az én olvasatomban, ez valahol azt sugallja, hogy vállni szeretnének. Vagy talán tévedek? Talán mindössze pillanatnyi nehézségek miatt mondanak ilyesmit?
Mielőtt elvett gondoltam rá. Miután elvett már nem. Nekem mellette van a legjobb dolgom.
De mikor megismert én egy szerencsétlenség voltam, sokszor gondoltam úgy, hogy neki jobb társ járna nálam.
26 vagyok, körülöttem rengetegen most házasodnak. Sokaktól megkaptam hogy mikor jössz te ?! Erre szoktam válaszolni h előbb jössz te panaszkodni hozzám.
Házasodni ökörség, kerek perec megmondom.
12 éve vagyok együtt a feleségemmel, 8 éve házasok, és teljesen őszintén mondom, hogy sosem gondoltam válásra.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!