Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akinek kevés a fizetése hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek kevés a fizetése hogy oldotta meg a válást vagy elköltözést? Van 2 gyerek is. Boldogtalan,rossz a házasságom.

Figyelt kérdés
Most fogok visszamenni dolgozni gyesről, túl sokat nem fogok keresni. Az óvoda, bölcsőde miatt nem dolgozhatok akármikor. Családban nem tudnak segíteni, nem költözhetünk a szüleimhez. A férjem nem akar elmenni, nem akar válni. Így biztosan sokáig fog tartani, drága lesz. Nem jó ötlet az se ha beköltözök egy másik szobába mert akkor az a pár hónap,év amire lezajlik az egész az szörnyű lesz, lenne. Mivel a férjem ideges, hirtelen haragú. Terápiára , pszichológushoz nem akar elmenni. Beszéltem már vele erről többször de hiába. Vele amúgy sem lehet megbeszélni a dolgokat mert mindig a másik a hibás szerinte,eltereli a szót, másról kezd el beszélni, rámfog mindent.

2022. febr. 4. 14:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
55%

Igen felfogom.

Ezek az apák nincsenek el idegenítve a gyerektől,csak nem bírják benyelni,hogy elhagyták őket.Tisztelet a kivételnek. A többség ott nárcisztikus,mentális problémákkal kűzdő mint a 16-18-as.

Úgy rángatnák a gyereket ahogy nekik jól esik nem törődve a gyerek érdekeivel, csak azt hangoztatva nekik mi az ami JÁR. Persze mindenki hibás,az exen át a bíró, a gyámhivatal stb.

Az ilyeneken csak nevetni lehet...

2022. ápr. 8. 19:06
 22/36 anonim ***** válasza:
71%

Tévedsz...

Egy apának aki szereti a gyerekét egy ilyen szitu a világ vége.

Felfoghatatlan tragédia.

Hogy viszed a gyereked minden nap az oviba...mész érte, utána viszed játszótérre, megfürdeted, csinálsz neki vacsit, mesét olvasol neki.....

És elszakítják tőled csak azért mert anyuka félredugott.

Miért a kisgyereknek kell meginnia a levét ennek?

Miért kell kiszakítani őt a boldog és kiegyensúlyozott életeből, csak azért mert 1 rongy ember az anyja?

2022. ápr. 8. 19:34
 23/36 anonim ***** válasza:

Azért lássuk be ez igen-igen ritka.

Az ilyen férfit becsülni kell,ha te így jártál azt nagyon sajnálom,és megértelek.

2022. ápr. 8. 19:49
 24/36 anonim ***** válasza:
64%

Akkor azt is meg kell értsd amiket az előző oldalra írtam.

Mindent bevetettem azért, hogy a gyerekem újra biztonságban legyen.

Velem.

És így is lett!

2022. ápr. 8. 20:05
 25/36 anonim ***** válasza:
Hát az élet valóban nem a nászindulóval ér véget max a latin-amerikai szappanoperák...
2022. ápr. 8. 20:11
 26/36 anonim ***** válasza:
56%

Oke 24 nyilván a te eseted speciális,mert az exed kvázi elrabolta a gyereket,ezt nem is vitatta senki, csak a stílusodon van még mit csiszolni, meg árad az írásodból a tömény nőgyűlölet,mondjuk helyenként lehet én is bunkó voltam,de amit én írtam abban is van igazság.

Plusz tegyük hozzá,hogy a való világban én 1 olyan férfit ismerek akit elhagytak,megcsaltak,pedig jó apa és férj volt. Inkabb a férjek szoktak lelépni.Ez is tény.

2022. ápr. 8. 20:14
 27/36 anonim ***** válasza:
50%

26

Szerintem nem speciális és nem extra.

Vannak elvált munkatársaim, barátaim és szeretik a gyereküket ugyanúgy ahogyan én.

Eszük ágaban sincsen lemondani róluk, elhagyni őket, mégis szét vannak szopatva meg ellenük van nevelve a gyerekük.

Arra próbáltam rávilágítani, hogy a nők az ilyet úgy kezelik minden esetben, hogy elképzelhetetlen a megegyezés az elhelyezésben.

Ővé a gyerek és kész így gondolkodnak.

A gyerek érzeseit le sza rja ahogyan az apáét is.

Ezért én arra bíztatok minden szülőt, apát, hogy ne adja fel!

Az ügyvédi költség irdatlan ilyen esetekben...nagyon komoly menet.

De az igazság, a szülői szeretet elnyeri a jutalmát.

2022. ápr. 8. 21:24
 28/36 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező, mire jutottál?
2022. aug. 12. 22:58
 29/36 A kérdező kommentje:
28as: elköltöztem tőle 3 hónapja. :)
2022. aug. 13. 06:51
 30/36 anonim ***** válasza:
Nagyon jó! Boldog vagy?
2022. aug. 15. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!