Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akinek kevés a fizetése hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek kevés a fizetése hogy oldotta meg a válást vagy elköltözést? Van 2 gyerek is. Boldogtalan,rossz a házasságom.

Figyelt kérdés
Most fogok visszamenni dolgozni gyesről, túl sokat nem fogok keresni. Az óvoda, bölcsőde miatt nem dolgozhatok akármikor. Családban nem tudnak segíteni, nem költözhetünk a szüleimhez. A férjem nem akar elmenni, nem akar válni. Így biztosan sokáig fog tartani, drága lesz. Nem jó ötlet az se ha beköltözök egy másik szobába mert akkor az a pár hónap,év amire lezajlik az egész az szörnyű lesz, lenne. Mivel a férjem ideges, hirtelen haragú. Terápiára , pszichológushoz nem akar elmenni. Beszéltem már vele erről többször de hiába. Vele amúgy sem lehet megbeszélni a dolgokat mert mindig a másik a hibás szerinte,eltereli a szót, másról kezd el beszélni, rámfog mindent.

2022. febr. 4. 14:44
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
11esnek igaza van. Képzeld,10es, nem. Én nem akarok vele csókolózni, szexelni se már. Elhidegültem tőle teljesen.
2022. febr. 4. 16:51
 12/36 anonim ***** válasza:
77%

10# Van ám az úgy, hogy a férfi hagyja el magát annyira, hogy a feleség nem kíván vele szexelni. Erre nem gondoltál?

És testalkattól független a dolog, kinek mi jön be.

2022. febr. 4. 16:55
 13/36 anonim ***** válasza:
16%

Szüleidhez nem mehettek. Lakást nem tudsz venni. Albérletre nincs pénzed. Keveset fogsz keresni. Segítséged nincs.

Vegyél lottót. Más esélyed nincs.

2022. febr. 5. 07:11
 14/36 anonim ***** válasza:
91%

A lakás fele a tied. Nem maradsz fedél nélkül.

Most nehéz, de meg fogsz nyugodni és boldog leszel.

2022. febr. 5. 12:50
 15/36 anonim ***** válasza:
Mi újság, kérdező?
2022. ápr. 7. 23:15
 16/36 anonim ***** válasza:
16%

Szopadék szitu.

Velem az volt, hogy 1 baleset miatt kórhazba kerültem.

Utána hónapokig nem tudtam melózni és a nő ezt arra használta, hogy otthagyott és ellopta majd elrejtette elölem a kisgyerekem...az életem értemét.

Én meg hívtam a rendőröket. Megmutatam nekik hova van bejelentve a gyerek, elmentek érte és hàzhoz hozták.

Aztán feljelentettem a nőt gyermekrablásért, kiskorú veszélyeztetésért.

És persze elindítottam a gyermek elhelyezesi pert is.

A csövesnek nem volt pénze ügyvédre és a palija akivel megcsalt az is egy szakadék senki ruppotlan sza r.

Ezért a végeredmény.

Kapott a lotyó 2 év felfüggesztettet hamis tanúzásért és enyém a gyerek teljes felügyeleti joga.

Jelenleg azt intézem, hogy csökkentse a bíróság a 2 hetenti láthatási jogát és a làthatás 1 órájàt felügyelje szakértő.

Szóval a szakítás szerintem sima ügy.

Megbeszélhető rendezhető.

De ha el akarod venni a kisgyerekek apját mert beteg állat vagy...akkor rába szol.

2022. ápr. 8. 00:03
 17/36 anonim ***** válasza:

Miért venné el utolsó???

Elválnak...

2022. ápr. 8. 16:38
 18/36 anonim ***** válasza:
30%

Azért 17, mert az esetek 99,9%ban a nők úgy képzelik el a dolgot, hogy félredugott, ott az új pali és megy tovább az élet vele.

A kisgyerek igazi apja, akit szeret a gyereke meg kapja be és kopjon le, max fizesse a gyerekre az életét.

Szóval ilyesmi hogy a nők ezt korrekt módon rendezik pl megosztott felügyelet az álom.

Ellenevelés, rendőrségi feljelentés stb amiben gondolkodnak.

De szerencsére rá is ba sznak, mint ahogy írtam is.

2022. ápr. 8. 17:47
 19/36 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg? Akkor mit sír a sok "elidegenített" apa a facen? 🤣🤣🤣🤣
2022. ápr. 8. 18:31
 20/36 anonim ***** válasza:
44%

Ebben mi a vicces neked te gonosz beteg állat?

Te szülő vagy?

Felfogod azt amivel viccelődsz?

2022. ápr. 8. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!