Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek kevés a fizetése hogy oldotta meg a válást vagy elköltözést? Van 2 gyerek is. Boldogtalan,rossz a házasságom.
10# Van ám az úgy, hogy a férfi hagyja el magát annyira, hogy a feleség nem kíván vele szexelni. Erre nem gondoltál?
És testalkattól független a dolog, kinek mi jön be.
Szüleidhez nem mehettek. Lakást nem tudsz venni. Albérletre nincs pénzed. Keveset fogsz keresni. Segítséged nincs.
Vegyél lottót. Más esélyed nincs.
A lakás fele a tied. Nem maradsz fedél nélkül.
Most nehéz, de meg fogsz nyugodni és boldog leszel.
Szopadék szitu.
Velem az volt, hogy 1 baleset miatt kórhazba kerültem.
Utána hónapokig nem tudtam melózni és a nő ezt arra használta, hogy otthagyott és ellopta majd elrejtette elölem a kisgyerekem...az életem értemét.
Én meg hívtam a rendőröket. Megmutatam nekik hova van bejelentve a gyerek, elmentek érte és hàzhoz hozták.
Aztán feljelentettem a nőt gyermekrablásért, kiskorú veszélyeztetésért.
És persze elindítottam a gyermek elhelyezesi pert is.
A csövesnek nem volt pénze ügyvédre és a palija akivel megcsalt az is egy szakadék senki ruppotlan sza r.
Ezért a végeredmény.
Kapott a lotyó 2 év felfüggesztettet hamis tanúzásért és enyém a gyerek teljes felügyeleti joga.
Jelenleg azt intézem, hogy csökkentse a bíróság a 2 hetenti láthatási jogát és a làthatás 1 órájàt felügyelje szakértő.
Szóval a szakítás szerintem sima ügy.
Megbeszélhető rendezhető.
De ha el akarod venni a kisgyerekek apját mert beteg állat vagy...akkor rába szol.
Miért venné el utolsó???
Elválnak...
Azért 17, mert az esetek 99,9%ban a nők úgy képzelik el a dolgot, hogy félredugott, ott az új pali és megy tovább az élet vele.
A kisgyerek igazi apja, akit szeret a gyereke meg kapja be és kopjon le, max fizesse a gyerekre az életét.
Szóval ilyesmi hogy a nők ezt korrekt módon rendezik pl megosztott felügyelet az álom.
Ellenevelés, rendőrségi feljelentés stb amiben gondolkodnak.
De szerencsére rá is ba sznak, mint ahogy írtam is.
Ebben mi a vicces neked te gonosz beteg állat?
Te szülő vagy?
Felfogod azt amivel viccelődsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!