Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim elsősorban hozzátok megy a kérdés!Ez miért van?
Válunk..Közös gyerek is van!
Válóperes tárgyalás időpont megvan.El is költözött a gyerekkel kb 3 hete!A Facebookról minden közös képeket leszedett!És itt jön a kérdés!Miért van még mindíg a férjezett neve kint?És a kapcsolati státusz az,hogy házasságban velem..
Érdekelne ez még miért van így?
Anyám is megtartotta anno a férjezett nevét
És sztem van annál nagyobb problemaja is hogy megváltoztassa a családi állapotot
Semmit nem jelent, egyrészt még törvényesen nem váltatok el, màsrészt válás után is megtarthatja a nevét ha akarja, hacsak nem vagy akkora bunkó, hogy hivatalosan ezt megtiltod neki. Elvileg kötelezheted hogy ne használja a nevedet ha ennyire zavar, nézz utàna a jogi részének. De akkor meg eleve minek vetted el ha ezt is sajnálod tőle.
Mi nem tervezünk válni, de ha úgy lenne, Én se cserélném vissza, macerás gyakran új személyit csináltatni, épp elég hogy már alapból kevesebb ideig érvényes. 10 év házasság után, nemrég járt volna le az enyém, így mehettem újat csináltatni, erre ez meg csak 6 évre való:(.
Az exfeleségem egyik pillanatról a másikra lelépett,elköltözött albérletbe, az sem érdekelte hogy elválunk vagy sem, így én adtam be a válókeresetet. Gyorsan elváltunk, majd 2 év múlva jelentettem ki a lakásból, mert arra se volt hajlandó, hogy bejelentkezzen az új pasijához.
Úgyhogy ne foglalkozz vele miért nem módosította az adatokat.
Nem érdekli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!