Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez hölgyeim??
Válás közepén vagyunk..A sztori hosszú...(nem megcsalás)
Az érdekelne,hogy mikor közös program van a gyerekkel(játszóház,közös vásárlás stb)
Tökre olyanok vagyunk mintha semmi nem történt volna!Ha eggyütt a család...kicsimnek,szívemnek szólít..óvatosan hozzám ér.. Utána már a nevemen..Holott azt mondta nem akar már tőlem semmit..Ezt el is fogadtam,és ha együtt is vagyunk csak a fiamra figyelek,és nem becèzgezem..Nem is keresem,csak a fiam miatt írok neki,hogy jól van e stb..Szóval elfogadtam a döntésèt tiszteletben tartom..Szóval hölgyeim..Ez miért van?Csak megszokás,vagy van még érzelem..?????
Köszönöm a válaszokat! Akiről szó van 26 éves lány.
Ha zavar, mondd meg neki, hogy ne csinálja.
Valószínű a gyerek miatt játssza meg magát, de szerintem nem kellene, mert a gyerek nem hülye, tudja, érzi, miről van szó.
Szerintem nem kell eljátszania a gyengéd férjet a gyere előtt, ha váltok, ez is ugyanolyan hazugság, mint a többi. Lehet normálisan viselkedni becézgetés nélkül is.
Friss még a dolog 2 hetes.. Ő akart annyira válni, elmenni.. Megértem,hisz hibáztam tudom és belátom! Megpróbáltam beszélni vele mikor elment rá 2 napra,hogy beszéljük meg,de hajthatatlan... ezzel semmi baj emelt fővel fogadtam a döntést!Rá egy napra vettem a kisfiamnak ajándékot..vettem neki is egy szál rózsát egy Raffaellót..ezt bele egy ajándék dobozba..a Raffaellora rá írtam:"Szeretlek titeket és téged is adj még egy esélyt.."Az átadás kb délután kettőkor volt..Majd reggel jött a válasz,hogy a neki szánt ajándékokat mellőzem,mert úgysem lehet ezt helyre hozni,és szó szerint kukába kidobott pénz..
Ennek mondom másfél hete..elfogadtam beletörődtem,csak a fiú miatt keresem stb..
De minap figyelemes lettem amikor videó hivasban beszéltem a fiammal..ugye a fiú szaladgált jött ment..és oda szaladt a polcokhoz..és mit látok a polcon ..a Raffaellot..és a virágot... szóval...🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!