Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért van ez hölgyeim??

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez hölgyeim??

Figyelt kérdés

Válás közepén vagyunk..A sztori hosszú...(nem megcsalás)

Az érdekelne,hogy mikor közös program van a gyerekkel(játszóház,közös vásárlás stb)

Tökre olyanok vagyunk mintha semmi nem történt volna!Ha eggyütt a család...kicsimnek,szívemnek szólít..óvatosan hozzám ér.. Utána már a nevemen..Holott azt mondta nem akar már tőlem semmit..Ezt el is fogadtam,és ha együtt is vagyunk csak a fiamra figyelek,és nem becèzgezem..Nem is keresem,csak a fiam miatt írok neki,hogy jól van e stb..Szóval elfogadtam a döntésèt tiszteletben tartom..Szóval hölgyeim..Ez miért van?Csak megszokás,vagy van még érzelem..?????

Köszönöm a válaszokat! Akiről szó van 26 éves lány.

2022. jan. 18. 13:21
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
65%

A gyereknek az a jó, ha állandó pontok vannak az életében, amelyek stabilak. Ebben az esetben jobb döntés és lovagiasabb lett volna, ha te mész el és hagyod, hogy annak ellenére, hogy tiéd is esetleg a lakás, a párod és a gyereked maradhassanak ott. A gyereknek nem jó, ha hurcibálják.

A párod túl fog ezen lépni. Neked nem kellett volna utána nyomozgatnod. Ha el akarod szakítani a facebooktól, hívd el randizni, csináljatok rendszeresen közös programokat.

Várd meg, amíg kicsit leülepednek a dolgok, és hagyd, hogy a lakásban ők lakhassanak, az a gyerekednek jobb volna. Majd ha úgy látod, leülepedett a dolog, hívd el valahova a párod, beszéljétek meg, gondoljátok újra, hogyan lehetne megoldani és megmenteni a kapcsolatotokat. Eselteg járjatok párterápiára.

2022. jan. 18. 14:57
 32/42 A kérdező kommentje:

Albérletben voltunk!Mondtam neki,hogy én megyek és ne rángassa a gyereket a megszokott helyéről!Mondtam megyek azonnal és amíg nem találok másik albit,ami ugye nem pikk pakk..Addig bérelek szállodába szobát magamnak!Ő menni akart!Így haza ment az anyukájához!

2022. jan. 18. 15:09
 33/42 anonim ***** válasza:
26%
Elfogyott az 500 ezer.
2022. jan. 18. 15:37
 34/42 anonim ***** válasza:
26%

Féltékenység... olcsón megúsztad, én amilyen proli vagyok bemostam volna neked 1X 2X amikor belémkötsz. Ha palival vagyok azért, ha meg nincs senkim azért. Mondjuk velem nem lehet erőszakoskodni, kb. mint egy autista úgy viselkedem ha ilyen típusú korlátozást érzek. Nem is nagyon volt még részem benne :) Amit tudsz tenni, hogy elmész pszichológushoz aki rendbeteszi ezt a részét az érzelmi életednek, megkéred a feleségedet legyen türelemmel mert kértél segítséget. Emellett, vagy később párterápia illetve a feleséged külön is jó lenne, ha terapeutával dolgozna magán.

Erre költsétek azt az 500 ezer Ft-t, szerintem három ember élete fordulhatna jóra, ha bejönne a segítség és rendbe tenne benneteket nagykorúakat.

2022. jan. 18. 15:49
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

1. Megszokás.

2. A gyerek miatt.

3. Nem akarja, hogy a kinti közös programon kiderüljön, hogy elváltak vagytok, mert sok gyerek elég gonosz, és kicikizik a kölködet, ha megtudják... vagy ha nem olyan közeg, akkor sem érdem az, ha az ember elvált, lehet, szégyelli mások előtt

2022. jan. 18. 16:08
 36/42 anonim ***** válasza:
81%
Kezdjük ott, hogy a facen lógás nem OKA a szar kapcsolatnak, hanem következménye. A kérdező meg tipikus pasi, a nőre mutogat, de nem gondolkodik rajta miért menekült a nő a virtuális világba -mellőle. A csoki, virág tipikusan az a húzás amit utólag csinálnak a hapsik, amikor rájönnek hogy a nő komolyan gondolja a kapcsolat végét. És ha meghátrál a csaj, vissza fog kerülni abba ami elől menekült, borítékolható hogy nem változik semmi a kapcsolatban ha a férfi megint biztonságban érzi magát.
2022. jan. 18. 16:42
 37/42 anonim ***** válasza:
83%
"Egy felnőtt férfi pontosan tudja mit akar,vagy tesz!" Akkor biztosan te is pontosan tudtad, mit akarsz és teszel, amikor azt tetted, ami miatt válni akar. Tök jó, hogy ezt az apróságot kihagytad a bevezetésből, hogy a hosszú sztori azt takarja, hogy te bántottad meg valamivel ennyire. Egy frászt fogadod el a döntését, ha ez még csak két hete történt.
2022. jan. 19. 11:01
 38/42 A kérdező kommentje:

37#

Ha végig olvastad volna a komment szekciót pontosan le írtam a dolgokat!Te voltál már ilyen helyzetben?Hogy ekkora nagy megmondó vagy?!

2022. jan. 19. 16:46
 39/42 A kérdező kommentje:

37#

Olvassál már mielőtt le állsz itt eszet osztani!!

36#

Te is biztos nagy tudós vagy..

2022. jan. 19. 16:48
 40/42 anonim ***** válasza:
90%

39# és te mi vagy? most hagyott faképnél a családod, az első számú kudarc megtörtént. Csődöt mondtál mint férj, mint társ,

- és mint ember -ahogy a problémát kezeled.

Lehet, hogy neki van mit osztani, de, hogy neked van hová elfogadni, mert nem sok van, az látszik a hozzászólásaidból. Ilyen szituban a legtöbben visszavennénk egóból és nem pattognánk. Jól lecsapja az élet a pattogó gumilabdát és nem tanul belőle. Hahaha.

2022. jan. 19. 16:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!