Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Más túllépett ezen a problémán?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más túllépett ezen a problémán?

Figyelt kérdés

Amikor elváltunk a férjemmel az egyetlen gyerekem 5 éves volt, császárral szultem.

A volt ferjem azt vágta a fejemhez, hogy kétli, hogy találok magamnak új pasit a szules óta tönkrement hasammal ( enyhén lóg) esetleg valami perverzet.

Sajnos a jóslata beteljesült, mert szex után mind elhagynak/ kiábrándulnak belőlem

Más is van ilyen helyzetben, illetve sikerult megtalálni a boldogságot?

2022. jan. 30. 12:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugye azt tudod, hogy ez hülyeség! Az exed meg akart sérteni, és nyilván tudta, hogy ez neked érzékeny pont. Eddig rosszul választottál, az, hogy nem jött össze, annak semmi köze a hasadhoz.
2022. jan. 30. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem az az oka, csak rosszul választottál. Az exed csak le akarta építeni az önbizalmad, és sikerült neki, ne add meg neki az örömöt. Próbáld meg vissza építeni az önbizalmad.
2022. jan. 30. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
hát, elég undorító pasihoz sikerült hozzámenned feleségül első körbne
2022. jan. 30. 13:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy ilyen barátnőm,aki természetes úton szült kétszer is.És a második gyereknél hatalmas volt a hasa,és eléggé csúnyán húzódott vissza neki a szülés után.És kb. ahogy leírtad olyan volt neki is.Sajnos ő nagyon szégyellte ezt és komoly gátlások voltak benne.Eleinte csak sötétbe szexeltünk.Hónapokig.De a személyisége és az általános külseje alapján megkedveltem, megszerettem.A szex is nagyon jó volt.Kölcsönösen szerettük egymást.De így is csak nagyon nehezen tudta rávenni magát hogy világosabban csináljuk.Pedig őszintén nem érdekelt,azzal együtt is tökéletesen működött a szex,nagyon kívántam és akartam őt mindig.Úgyhogy engem egyáltalán nem zavart és befolyásolt.Pedig nem vagyok perverz.Aztán végül nem ilyesmi miatt ért véget az a kapcsolat.

Senki sem tökéletes.Gondolom a volt férjed sem.

2022. jan. 30. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak enyhén lóg, akkor nem valószínű, hogy az az oka lelépéseknek. Ha meg nagyon lóg, akkor fel kell varratni. Ezt mondjuk inkább drasztikus fogyás (gyomorgyűrűs) után szokták megcsinálni, de nem gondolom, hogy egy szülés után annyira lógna a bőr, hogy ettől potens férfi elrettenjen. Engem se zavar, ahogy az anyuhas sem, mert én se vagyok már 80kg-s sárm-ász.
2022. jan. 30. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hasad az oka. Mivel van gyereked, alapból kevesen terveznek veled komolyan. Másrészt a netes ismerkedés ezt termeli ki, mert nem valódi szereteten alapul, idegenekkel bújsz ágyba, bárhogy nézel ki, nagy eséllyel csak használni akarnak. Csak valós ismertségből lesz esélyed komolyra.
2022. jan. 30. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:
41%

6. " Mivel van gyereked, alapból kevesen terveznek veled komolyan. "

Ez visszafelé is igaz.

Társkeresőn rendszeres, hogy kisgyerekes anyukák bejelölik a "ne legyen" opciót a keresés gyerek-opciójánál. Aztán gondolom sóhajtoznak, hogy nincs egy épkézláb FÉRFI, aki nem csak kettyinteni szeretne velük.

2022. febr. 2. 10:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!