Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más túllépett ezen a problémán?
Amikor elváltunk a férjemmel az egyetlen gyerekem 5 éves volt, császárral szultem.
A volt ferjem azt vágta a fejemhez, hogy kétli, hogy találok magamnak új pasit a szules óta tönkrement hasammal ( enyhén lóg) esetleg valami perverzet.
Sajnos a jóslata beteljesült, mert szex után mind elhagynak/ kiábrándulnak belőlem
Más is van ilyen helyzetben, illetve sikerult megtalálni a boldogságot?
Nekem volt egy ilyen barátnőm,aki természetes úton szült kétszer is.És a második gyereknél hatalmas volt a hasa,és eléggé csúnyán húzódott vissza neki a szülés után.És kb. ahogy leírtad olyan volt neki is.Sajnos ő nagyon szégyellte ezt és komoly gátlások voltak benne.Eleinte csak sötétbe szexeltünk.Hónapokig.De a személyisége és az általános külseje alapján megkedveltem, megszerettem.A szex is nagyon jó volt.Kölcsönösen szerettük egymást.De így is csak nagyon nehezen tudta rávenni magát hogy világosabban csináljuk.Pedig őszintén nem érdekelt,azzal együtt is tökéletesen működött a szex,nagyon kívántam és akartam őt mindig.Úgyhogy engem egyáltalán nem zavart és befolyásolt.Pedig nem vagyok perverz.Aztán végül nem ilyesmi miatt ért véget az a kapcsolat.
Senki sem tökéletes.Gondolom a volt férjed sem.
6. " Mivel van gyereked, alapból kevesen terveznek veled komolyan. "
Ez visszafelé is igaz.
Társkeresőn rendszeres, hogy kisgyerekes anyukák bejelölik a "ne legyen" opciót a keresés gyerek-opciójánál. Aztán gondolom sóhajtoznak, hogy nincs egy épkézláb FÉRFI, aki nem csak kettyinteni szeretne velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!